Je bedrijf laten groeien

Een volgende stap zetten. Je bedrijf  laten groeien. De Nils methode voor ondernemers helpt je jouw droom te verwezenlijken.

We maken graag kennis met je

Download jouw stukje bestseller

In Nils staat alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien op een superleuke manier vastgelegd. Want Nils is een management-thriller. Eindelijk een managementboek dat niet alleen leerzaam is, maar ook leuk om te lezen.
Ik wilde mijn  bedrijf laten groeien en ben een jaar geleden met Nils gaan werken. Ik had toen één vestiging. Nu heb ik er vier en ga dit jaar nog twee vestigingen openen. En dat in Corona tijd. Werken met Gerben was ontzettend leerzaam, confronterend soms, maar vooral effectief.

Mink Meinema

Plan jouw informatie-call

Je bedrijf laten groeien

Om hard te (blijven) groeien moet je iets anders doen dan anderen. Daardoor krijg je meer klanten, meer omzet en betere marges. Onderscheidend vermogen is dat wat je bedrijf echt anders maakt dan anderen. Hoe je erachter komt wat dat is leren we je tijdens de Nils Journey.
Meer over de Nils Journey
Ontvang tips en blogs over hoe je jouw bedrijf kan laten groeien in je mailbox

Dus jij wil je bedrijf laten groeien

Ok, je snapt inmiddels een beetje wat we doen. We werken met ondernemers die hardwillen groeien. En, we hebben een te gek boek voor ondernemers geschreven. Dat boek heet Nils.

Vanuit het boek Nils krijg je toegang tot een methode om de winnende strategie voor jouw bedrijf te maken. Je krijgt toegang tot exclusieve video’s, interviews met experts en direct toepasbare strategische hulpmiddelen. Die helpen je stap voor stap om jouw unieke formule te vinden en toe te passen.

Nee, je bent zeker niet de eerste. Onze klanten zitten door heel Nederland. We zijn gevestigd in Arnhem. Hartje centrum in The Journey. Je bent altijd welkom voor een kop koffie of thee en een goed gesprek.

Maar, hoe kan je een bedrijf laten groeien? In ons geval is dat redelijk eenvoudig. We helpen je. Wij werken met ondernemers – mannen en vrouwen – die ambitieus zijn, die verder willen, die geen genoegen nemen met de status quo.

Dus, zoek je ervaren en succesvolle ondernemers die jou op weg helpen? Dan gaan we graag een keer met je in gesprek.

Meer over het boek
Nils Groei Podcast Philip GroenewoudPodcast
2 februari 2023

Aflevering 1 Philip Groenewoud The China Story

"Van China naar Arnhem en terug" <<Hier komt de player>> Van harte welkom bij deze…
Hedgehog concept Over een egel een vosGroeiPersoonlijke ontwikkelingStrategie
24 januari 2023

Over een egel een vos

De egel en de vos   Op de Hoge Veluwe woonden een egel en een…
5 punten voor groei in 2023GroeiLeiderschapStrategie
6 december 2022

5 punten voor groei in 2023

5 punten voor groei in 2023 Of je nou een bakkerij hebt, een software onderneming,…