Business coach Amsterdam

Een volgende stap zetten. Je bedrijf  door laten groeien. De Nils groeimethode voor ondernemers helpt je jouw droom te verwezenlijken. Wij zijn jouw business coach voor Amsterdam.

We maken graag kennis met je

Download een stukje managementboek

In Nils staat alles dat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien op een superleuke manier vastgelegd. Want Nils is een management-thriller. Geschreven door jouw eigen businesscoach voor Amsterdam.
Ik zocht een business coach in Amsterdam en ben een jaar geleden met Nils gaan werken. Toen had ik nog één vestiging. Nu heb ik er zes en ga dit jaar nog een zevende vestiging openen. En dat in deze tijd. Werken met de mensen van Nils is ontzettend leerzaam, confronterend ook, maar vooral enorm effectief.
Plan jouw informatie-call

Een bijzondere business coach

Om te blijven groeien moet je het anders doen dan anderen. Dan krijg je meer klanten, een hogere omzet en uitstekende marges. Een unieke formule is dat wat je bedrijf anders maakt dan anderen. Hoe je erachter komt wat dat is leren we je tijdens de Nils Journey.
Meer over de Nils Journey
Tips en blogs over hoe je jouw bedrijf kan laten groeien in je mailbox?

Business coach Amsterdam

Ok, je snapt nu wat we doen. We zijn een businesscoach voor Amsterdam. En, we hebben een te gek boek voor ondernemers geschreven. Dat boek heet Nils.

Vanuit het boek krijg je toegang tot een methode om een groeistrategie te maken. Je krijgt toegang tot exclusieve video’s, interviews met experts en direct toepasbare strategische hulpmiddelen. Die helpen je stap voor stap om jouw unieke formule te vinden en toe te passen.

Nee, we zij niet alleen een business coach in Amsterdam. Onze klanten zitten overal. We zijn zelf gevestigd in Arnhem. Hartje centrum in The Journey. Je bent altijd welkom voor een kop koffie of thee en een goed gesprek, bij ons, of bij jou.

Maar, wat doet een business coach eigenlijk voor je? In ons geval is dat simpel. We helpen je groeien. Wij werken met ondernemers – mannen en vrouwen – die ambitieus zijn, die meer willen, die geen genoegen nemen met de status quo.

Dus, zoek je een business coach in Amsterdam? Dan gaan we graag een keer met je in gesprek.

Meer over het boek
Drie dingen die je kan leren van Elon MuskGroeiOpschalenStrategie
1 juni 2023

Drie dingen die je kan leren van Elon Musk

Drie dingen die je kan leren van Elon Musk Ik ga ervan uit dat je…
Erik Koenders Nils podcast voor ondernemersPodcast
9 mei 2023

Aflevering 4 Erik Koenders Over hoe het nou echt zit met kernwaarden

"Verbeteren tot op het beton" Dit is aflevering #4 van de Nils Groei Podcast ‘’Wat…
Delegeren kun je lerenGroeiLeiderschapOndernemen
9 mei 2023

De sleutel tot groei: uit handen geven

Drie tips hoe je als ondernemer kunt leren delegeren Kwart voor zeven op vrijdagavond. Terwijl…