Een businessplan schrijven

Je wil met je bedrijf een volgende stap zetten en vraagt je af: ‘Moet ik daarvoor een businessplan schrijven?’ Bij Nils helpen we je daarmee. We hebben een boek, een methode en een groeiprogramma waarmee jij makkelijk en snel aan de slag kan. 

Een adviesgesprek hierover?

Moet het? Een businessplan schrijven?

Ineens gaat het niet meer zo makkelijk. Je bent al een tijdje bezig en krijgt andere uitdagingen. Wat vanzelf ging kost moeite. Herkenbaar? Als ondernemer stel je dan de vraag: hoe nu verder? Wat je gaat helpen is een strategisch groeiplan maken. Dat is iets anders dan een businessplan schrijven. Hoe we daarbij helpen staat in het boek Nils, een management-thriller en een methode om een jouw strategische groeiplan te maken.

Businessplan schrijven Nils
Businessplan schrijven helderheid

Waarom een goede strategie helpt

Het geeft je richting en helderheid. Van je persoonlijke ambitie, strategisch leren denken en doen, teamwork, groei financieren tot groei organiseren. Met als uitgangspunt de bewezen methode Nils. Een werkwijze voor ondernemers die worstelen met de vraag: hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien? Een businessplan schrijven is onderdeel van je complete strategie.

Je persoonlijk laten informeren
Ontvang tips over het schrijven een businessplan schrijven en nog veel meer informatie over ondernemen in je mailbox.

Het groeiprogramma

We helpen ondernemers met een businessplan schrijven tijdens de Nils Journey. Een programma van tien maanden waarin alle onderdelen van een succesvolle strategie voorbijkomen. Het programma eindigt met een framework voor de executie van je strategie zodat je weet dat het niet bij een papieren plan blijft.

Niet uitstellen

Wanneer stel jij jezelf de vraag: hoe ga ik een fantastisch businessplan schrijven? Wat ondernemers vaak zeggen is … ooit. Als ik er aan toekom. Over zes maanden, als het rustig is. Als ik duidelijk heb wat ik wil. Die zinnen zijn kenmerkend voor ondernemers die een strategie nodig hebben. Je leest erover in het succesvolle boek dat Gerben en Barry schreven.

Waarom een businessplan schrijven

Hoe laat je jouw bedrijf groeien? Door een duidelijke richting te kiezen. Door middel van heldere kaders en het maken van de juiste keuzes. Door het bepalen van jouw succesfactoren voor groei. Een strategisch groeiplan maken geeft je rust, zelfvertrouwen en scherpte. Dat maakt ondernemen stukken leuker en effectiever.

Voor wie?

De methode Nils is uitermate geschikt voor ondernemingen die toe zijn aan de volgende stap. Heb jij al wat succes? Dan is het echt iets voor jou en voor je bedrijf. ‘Onze’ cliënten zijn ambitieus. Ze hebben dromen en doen er alles aan om die dromen waarheid te laten worden.