De Groenen Furniture Group

In een Nils Circle komen Nils ondernemers bij elkaar in een vertrouwelijke omgeving. Daarin deel je ervaringen en inzichten die helpen bij het uitvoeren van jouw groeistrategie. Want een strategie bedenken is één ding. Hem uitvoeren is minstens zo uitdagend.

De Nils Circle is exclusief voor ondernemers die een programma bij Nils hebben gevolgd. Meer info over ons programma staat hier.

inspirerende spreker ondernemerschap

We kennen elkaar

Iedere Nils Circle wordt begeleid door een Nils mentor. Een ervaren ondernemer die betrokken was bij jouw Journey, het groeiprogramma dat ieder lid van een Circle heeft doorlopen. Iemand die jou en je bedrijf goed kent. Hij (of zij) adviseert je niet alleen. Hij bewaakt de kwaliteit, deelt ervaringen uit de praktijk en geeft vorm aan de bijeenkomsten. Hij helpt je blijvend groeien, zowel zakelijk als privé.

Wat gebeurt er in een Nils Circle?

Een Circle bestaat uit maximaal tien collega-ondernemers. Die hebben allemaal een strategie-traject bij Nils doorlopen. Stuk voor stuk zijn ze ambitieus en willen groeien. In een Circle leer je van je mentor, van experts en van elkaar.
01 >> De Circle meetings
Eén keer in de twee maanden is er een Circle meeting. Met je groep ga je ervaringen uitwisselen, uitdagingen oplossen én leren van specialisten. Zie het als jouw doorlopende hogeschool voor groei-ondernemers. Het programma wordt voorbereid en begeleid door je mentor.
02 >> De Circle één-op-één
Persoonlijke begeleiding bij het uitvoeren van je strategie. Iedere maand heb je een (online) sessie waarin we de specifieke uitdagingen waarmee jij te maken hebt bespreken. Dat doen we aan de hand van de strategie die je hebt bedacht en de daarbij horende prioriteiten en KPI’s.  

Vrienden voor het leven

We laten je niet in de steek. Dat is waarvoor de Nils Circle is bedacht. Na het bedenken van je strategie tijdens de Journey, begeleiden we je bij de executie ervan. Dat doen we in een groep gelijkgestemde ondernemers en begeleid door experts op ieder gebied. Als je er meer over wil weten kan je op de knop hiernaast klikken. Komen we het je een keer tot in detail uitleggen.