De Nils methode

Met de Nils methode kan jij een strategie maken. Voor jouw bedrijf of organisatie. Het is eenvoudig en leuk, speciaal opgezet voor mkb-ondernemers. De methode bestaat uit drie stappen en twaalf onderdelen. Ermee beginnen is simpel. Je schaft het boek aan en kan direct zelfstandig aan de slag.

Meer over de Nils methode
Een strategie maken, speciaal voor mkb bedrijven
inspirerende spreker ondernemerschap

De Nils workshops

Als je meer hulp wil geven we die in de vorm van de Nils workshops. Voor ieder van de onderwerpen uit de Nils methode is er één. We helpen je in inspirerende, leuke en leerzame sessies op weg. Na iedere workshop ga je terug naar je bedrijf met direct inzetbare resultaten. Veel workshops volg je met collega-ondernemers, wat het extra interessant en leerzaam maakt.

Meer over de Nils workshops

De Nils mentors

Een stap verder ga je met onze Nils mentors. Ervaren ondernemers die jou en je team persoonlijk begeleiden bij het maken én uitvoeren van je winnende strategie. Geen stoffige consultants in blauwe pakken: we zijn bij Nils no-nonsense, pragmatisch, werken vol passie en gaan voor resultaat. Je Nils mentor begeleid je van A tot Z, in sessies die zowel bij jou op kantoor als bij Nils kunnen plaatsvinden.

Meer over de Nils mentors