De Nils Journey

Exclusief programma waarin je leert je bedrijf te laten groeien.

Dat doe je in een groep van maximaal zeven, met zorg geselecteerde ambitieuze collega-ondernemers. Een groei programma voor ondernemers met persoonlijke begeleiding door Gerben Nijmeijer en Barry van Beem. Voor als je toe bent aan een volgende stap, maar worstelt met de uitdagingen die horen bij gezond en snel groeien. Klik hier voor een uitgebreide brochure.

We bespreken de kansen voor jouw bedrijf, of de Journey bij jou past en jij bij de Journey. 

Je wil …

Je bedrijf hard laten (door)groeien. Met klanten die bereid zijn om de door jou gewenste prijs te betalen, zonder gedoe. Met een team dat je visie deelt. Zonder dat het ten koste gaat van je privéleven.

Maar

Je loopt tegen grenzen aan. Hoe dan? Hoe bouw je jouw succes uit? Hoe laat je jouw bedrijf groeien naar je droomomzet? Hoe werk je de obstakels weg die nou eenmaal horen bij groei?

Het kan echt

Als je wil leren. Samen met andere ondernemers. Want je bent echt niet alleen. Honderden ondernemers willen hard groeien maar weten niet hoe. Dat is logisch en gelukkig eenvoudig op te lossen.

“Mijn bedrijf liep al prima, maar het lukte niet om de volgende stap te maken, om echt hard door te groeien. Tot we met Nils gingen werken. Nu hebben we exact duidelijk wat ons groeipad is. En dat geeft me rust.”

Harro Plaggenmersch, SDS Ommen

Plan je adviesgesprek

Ben jij iemand die …

Zijn of haar bedrijf hard wil laten groeien, op zo’n manier dat je er echt plezier aan beleeft?

En klinkt dit je bekend in de oren? …

Ik loop tegen een plafond aan. Ik heb initieel succes maar, hoe breng ik dat naar een volgend level? Hoe groei ik echt hard door? Het lijkt ineens allemaal lastiger en gecompliceerder te worden.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je een ijzersterk plan had. Waarin tot in detail staat uitgewerkt hoe je gaat groeien, hoe je jouw droom werkelijkheid gaat maken … 

Zou dat je rust geven? Een duidelijk beeld van je toekomst? Als je precies zou weten waar je kansen liggen. Precies zou weten hoe, wanneer en waarnaartoe je zal gaan groeien …

Ondernemers die je voorgingen

Gerben & Barry

Nils is de naam van ons bedrijf en de naam van de hoofdpersoon uit de management-thriller die we hebben geschreven. In de praktijk krijg je met ons te maken. Ons is Gerben Nijmeijer en Barry van Beem.

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Want we kennen de uitdagingen waar je als groeiende ondernemer mee te maken krijgt. We hebben het zelf meegemaakt.

Die ervaring gebruiken we om jou te helpen je bedrijf te laten groeien. Net zoals we eerder onze eigen bedrijven hebben laten groeien.

Want het gaat niet zonder slag of stoot, toch? En het gaat ook niet vanzelf. Soms ben je als ondernemer eenzaam. Want bij wie kan jij terecht … Herken je dat? 

Goed om te weten; we willen je helpen je bedrijf hard te laten groeien. Je helpen de uitdagingen die je daarbij tegenkomt te overwinnen. We hebben een voorliefde voor ambitieuze ondernemers die een goede balans tussen tussen werk en privé nastreven.

Maar; we houden niet van slap geouwehoer. We geloven niet in lapmiddeltjes. Magische oplossingen bestaan niet. Rijk-in-drie-stappen plannen zijn nep. Daarom dit gedegen groei programma voor ondernemers.

We houden ervan om te lachen. Vinden we heel erg belangrijk. Dat kan ook. Hard werken, samen met ondernemers iets moois opbouwen en tegelijkertijd veel plezier hebben. 

Plan een adviesgesprek van 30 minuten

De Nils Journey is voor aanpakkers

>> Effectief: Het doel van je Nils Journey is simpel: Jouw bedrijf exponentieel laten groeien.

>> Strategisch: Daarvoor maken we een plan. Zowel voor de lange termijn als voor snel resultaat, vanuit een bewezen methode.

>> Samen: Leren van ambitieuze collegae: de Nils Journey leg je af met een kleine groep geselecteerde ondernemers.

>> Focus: Geen smoezen. Geen afleiding. Geen uitvluchten. Doen wat je leuk vindt en waar je het allerbeste rendement mee haalt.

>> Gedisciplineerd:Geen plan dat in een la terecht komt. Gestroomlijnde uitvoering is part of the deal.

>> Leuk! De Nils Journey is spannend, inspirerend en simpelweg leuk.

>> Overzichtelijk: De kristalheldere Nils methode. De online leeromgeving. Persoonlijke coaching. Groeps-sessies. Alles om je droom te verwezenlijken. Het beste groei programma voor ondernemers.

Kom erachter of jij in aanmerking komt voor de Journey