Groeien als ondernemer

Ik ben Barry van Nils strategie. Ik help je groeien als ondernemer. Dat doe ik met een supervet boek, het beste groeiprogramma en de methode Nils.

Keertje vrijblijvend praten?

Groeien als ondernemer

En dan gaat het ineens niet meer ze makkelijk. Met groei komen nieuwe uitdagingen. Wat eerst bijna vanzelf leek te gaan kost nu moeite. Herkenbaar? Groeien als ondernemer is een kunst. Wat je kan helpen is een strategisch groeiplan maken. Hoe dat moet lees je in het boek Nils, een management-thriller en een methode om een gedegen groeiplan te maken.

Groeien als ondernemer
Groeien als ondernemer

Je hebt een strategie nodig

Een strategie geeft je focus. Het probleem is dat veel ondernemers na een paar jaar groei vastlopen. Gedoe om nieuwe klanten te krijgen, gedoe met medewerkers en gedoe met het vinden van een onderscheidend en schaalbaar product of dienst. In één woord: de boel stagneert en dat is ongewenst. Hoe moet je dan groeien als ondernemer?

Hoe het anders kan

Jouw reis naar succes

We helpen je met de Nils Journey. Een groeiprogramma van tien maanden waarin je leert groeien als ondernemer. Alle onderdelen van een succes-strategie komen voorbij. De Journey eindigt met een formule voor de uitvoering van je strategie zodat je zeker weet dat het niet bij mooie plannen blijft.

Van uitstel komt …

Wanneer begin je te groeien als ondernemer? Volgend week? Volgende maand? Volgend jaar? Als je meer tijd krijgt? Als je weet wat je wil? Die vragen zijn typisch, juist voor ondernemers die behoefte hebben aan een plan. Je leest er meer over in het succesvolle boek Nils.

Groeien als ondernemer

Hoe dan? Door een duidelijke koers te volgen. Door de juiste keuzes te maken. Dat is cruciaal bij het kiezen van de succesfactoren voor je groei. Een strategisch groeiplan maken geeft rust en vertrouwen. Dat maakt ondernemer zijn een stuk leuker.

Je wil groeien als ondernemer?

De methode Nils is in het bijzonder geschikt voor als je toe bent aan een volgende fase. ben je dat? Dan helpen we je om je eerste succes uit te bouwen. Nils ondernemers zijn ambitieus. Ze durven te dromen en doen er alles aan om hun dromen uit te laten komen.

Ik ben Gerben Nijmeijer. Ook ik help bedrijven groeien met het boek dat ik met Barry heb geschreven, met ons vette groeiprogramma en met onze waanzinnig leuke presentaties.

Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is, groeien als ondernemer. Het probleem is vooral dat je na een paar jaar groei ineens vastloopt. Ineens gedoe om nieuwe klanten te krijgen, gedoe met je team en gedoe met het vinden van een onderscheidend en schaalbaar product of dienst. In één woord: de boel stagneert en dat is best klote.

Daar help ik mee.
Ik help je met jouw groeiplan. Waardoor je leert hoe je kan groeien. Hoe je de juiste klanten krijgt, het beste team, en echt onderscheidende producten of diensten.