Een groeiplan voor jouw bedrijf

Je hebt de eerste stappen gezet. Je bedrijf is gegroeid, je hebt wat mensen in dienst en dan ineens gaat het wat lastiger. Herkenbaar? Van een startup wordt je een scaleup. Wat je nodig hebt is een groeiplan voor jouw bedrijf. Dat is precies waarmee wij je kunnen helpen.  

Vrijblijvend advies
inspirerende spreker ondernemerschap

The Journey: een groeiplan voor jouw bedrijf maken

In een groep van zeven, met zorg geselecteerde ambitieuze collega-ondernemers. Een groei programma voor jouw bedrijf maken met persoonlijke coaching door Gerben Nijmeijer en Barry van Beem. Voor als je toe bent aan een volgende stap, maar worstelt met de uitdagingen die horen bij gezond en snel groeien.

Wat het voor jou kan betekenen

Ik had een groeiplan voor mijn bedrijf nodig

Ik ben een jaar geleden met Nils gaan werken en had toen één vestiging. Nu heb ik er vier en ga dit jaar nog twee vestigingen openen. En dat in Corona tijd. Werken met Gerben en Barry was ontzettend leerzaam, confronterend soms, maar vooral effectief. Ik raad je aan om gewoon een keer het gesprek met ze aan te gaan. Steek je hoe dan ook iets van op.

Ontvang tips en informatie over ons groeiplan voor jouw bedrijf in je mailbox.

Groeiplan voor jouw bedrijf : de methode

De Nils methode is ontstaan uit meer dan tien jaar research bij tientallen bedrijven. Hij bestaat uit twaalf onderdelen. Die zijn allemaal snel en simpel in jouw dagelijkse praktijk toepasbaar. De optelsom ervan vormt het groeiplan voor jouw bedrijf, jouw unieke formule. Je kan er alleen aan werken door het boek Nils te lezen of in een groep met andere ondernemers.

Groeiplan voor jouw bedrijf : het programma

‘Ik loop tegen een plafond aan. Ik heb initieel succes maar, hoe breng ik dat naar een volgend level? Hoe groei ik echt hard door? Het lijkt ineens allemaal lastiger en gecompliceerder te worden.’  Stel je eens voor hoe het zou zijn als je een ijzersterk groeiplan voor jouw bedrijf had. Waarin tot in detail staat uitgewerkt hoe je gaat groeien, hoe je jouw droom werkelijkheid gaat maken … 

Groeiplan voor jouw bedrijf : het boek

Nils is een management-thriller. Een adembenemend boek waarin Nils Groenen te maken krijgt met een internationaal spoor van corruptie, geweld en leugens, dat reikt van de Russische maffia tot de Nederlandse inlichtingendienst. Enerzijds een meeslepend verhaal, anderzijds een online platform waarin je toegang krijgt tot de Nils methode. Die helpt je aan een groeiplan voor jouw bedrijf.

Groeiplan voor jouw bedrijf : presentaties

De presentaties van Gerben en Barry sluiten aan bij het boek Nils, een management-thriller. Ze zijn spannend, onconventioneel en interactief. Maar ook informatief en vol met direct toepasbare informatie over groei. Specifiek voor wie op zoek is naar een inspirerende spreker over ondernemerschap.