We houden van ondernemen en van ondernemers

Gerben Nijmeijer

Gerben Nijmeijer

Partner

Ik ben Gerben Nijmeijer. Ooit bezocht ik de Hotelschool, had geen idee wat ik wilde en verdiende na bloed zweet en tranen een rode baret. Die heb ik zeven jaar mogen dragen. Vervolgens mijn eerste bedrijf gestart: K&N Vervoers-service en dat na een paar jaar verkocht. Bij mijn tweede bedrijf, Wazzup software, ben ik als CEO blijven werken tot de verkoop in 2018. Vervolgens ben ik andere ondernemers gaan helpen met Nils Strategie. Ondertussen mijn nageslacht zeker gesteld :-). Rots-in-de-branding Marieke houdt het al 17 jaar met me uit, samen hebben we twee zoons en een dochter.
Joas Root

Joas Root

Scrum kanon

Hi, Ik ben Joas Root. Ik woon in het mooie dorp Oosterbeek met mijn vriendin Kim en onze kinderen; Mas, Vaan en Dout. Na jarenlang mooie banen te hebben gehad heb ik ervoor gekozen om te gaan ondernemen, samen de drie toppers die ook op deze pagina staan. Mijn passie in mijn werk is ondernemers helpen om de werkzaamheden in hun bedrijf beter, sneller en goedkoper te laten plaatsvinden. Dat doe ik door ze te trainen in de MKB Scrum methode. Wat dat precies is vertel ik je graag onder het genot van een kop koffie. Ja kan ook alvast kijken op www.mkbscrum.nl.

Barry van Beem

Partner

Ik ben Barry van Beem. In een ver verleden maakte ik mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus universiteit af. Daarna ging ik werken. Onder andere bij RCC, Yacht ICT, Pink Roccade, Accenture, EDS international en Hewlett Packard. Tussendoor lukte het me om mijn fantastische vrouw Lisette aan de haak te slaan en samen stelden we, door twee zoons te produceren, mijn nageslacht veilig. Met een rugzak aan ervaring help ik sinds 2013 ondernemers en dat doe ik met heel veel plezier!
Nils strategie Linda Berfelo Persoonlijke Assistente

Linda Berfelo

Persoonlijke assistente

Hoi, ik ben Linda Berfelo. Door een vacature gelezen te hebben waar ik hard om moest lachen ben ik meteen achter de schrijftafel gaan zitten. Daar heb ik mijn liefdesbrief geschreven naar Nils. Gelukkig was de liefde wederzijds en heb ik hier mijn wortels mogen schieten. Nu ik deel ben van deze geweldige team ben ik niet meer weg te slaan.