We houden van ondernemen en van ondernemers

Gerben Nijmeijer

Gerben Nijmeijer

Partner

Ik ben Gerben Nijmeijer. Ooit bezocht ik de Hotelschool, had geen idee wat ik wilde en verdiende na bloed zweet en tranen een rode baret. Die heb ik zeven jaar mogen dragen. Vervolgens mijn eerste bedrijf gestart: K&N Vervoers-service en dat na een paar jaar verkocht. Bij mijn tweede bedrijf, Wazzup software, ben ik als CEO blijven werken tot de verkoop in 2018. Vervolgens ben ik andere ondernemers gaan helpen met Nils Strategie. Ondertussen mijn nageslacht zeker gesteld :-). Rots-in-de-branding Marieke houdt het al 17 jaar met me uit, samen hebben we twee zoons en een dochter.
Joas Root

Joas Root

Scrum kanon

Hi, Ik ben Joas Root. Ik woon in het mooie dorp Oosterbeek met mijn vriendin Kim en onze kinderen; Mas, Vaan en Dout. Na jarenlang mooie banen te hebben gehad heb ik ervoor gekozen om te gaan ondernemen, samen de drie toppers die ook op deze pagina staan. Mijn passie in mijn werk is ondernemers helpen om de werkzaamheden in hun bedrijf beter, sneller en goedkoper te laten plaatsvinden. Dat doe ik door ze te trainen in de MKB Scrum methode. Wat dat precies is vertel ik je graag onder het genot van een kop koffie. Ja kan ook alvast kijken op www.mkbscrum.nl.
Christiaan van der Sanden

Christiaan van der Sanden

Groei coach

Ik ben Christiaan. Ik denk in mogelijkheden, los graag problemen op en hou dat praktisch. Als het moet ben ik serieus, als ik de kans heb lach ik en laat anderen graag lachen. Als groeicoach help ik ondernemers op een eenvoudige en leuke manier groeien. Als gecertificeerd Nils coach maak ik gebruik van de unieke Nils methode die groeien eenvoudig en leuk maakt. Ik heb meer dan twintig jaar in de makelaardij gewerkt. Daar leerde ik echt mensen kennen. De laatste 12 jaar had ik mijn eigen kantoor met dertig mensen in dienst. Niet gek dus dat ik leerde over leiderschap en coaching. En toen ... werd het tijd voor wat anders. Want ik ga graag uitdagingen aan. Dus de daad bij het woord gevoegd en het hele boeltje verkocht. Heerlijk! Nu doe ik waar ik van droom en dat is ondernemers helpen, op een leuke manier en op basis van een gedegen methode.
Martina Vidovic

Martina Vidovic

Partner

Mijn naam is Martina Vidovic. Ik ben geboren in Kroatië, vandaar die prachtige achternaam. Ik heb de afgelopen tien jaar in de softwarewereld gewerkt en me voornamelijk gericht op sales en productontwikkeling. Ik kan je vertellen, als enige vrouw tussen deze knappe mannen, dat is niet het aller makkelijkst. Gelukkig zijn het naast collega’s ook mijn beste vrienden en ben ik zeker niet iemand die op zijn mondje is gevallen. Een vlotte babbel dus. Zoals je misschien al hebt geraden richt ik me voornamelijk op sales. Dus als je Nils interessant vindt, moet je zeker mij bellen, dan kom ik graag een kop koffie met je drinken.

Barry van Beem

Partner

Ik ben Barry van Beem. In een ver verleden maakte ik mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus universiteit af. Daarna ging ik werken. Onder andere bij RCC, Yacht ICT, Pink Roccade, Accenture, EDS international en Hewlett Packard. Tussendoor lukte het me om mijn fantastische vrouw Lisette aan de haak te slaan en samen stelden we, door twee zoons te produceren, mijn nageslacht veilig. Met een rugzak aan ervaring help ik sinds 2013 ondernemers en dat doe ik met heel veel plezier!