Nils vertelt een verhaal

Over de worstelingen en uitdagingen die te maken hebben met ondernemerschap.

 

“Nils Groenen, die als tiener op vakantie in Frankrijk liggend op de
warme betonnen rand van het piscine municipale was weggedroomd
bij boeken van Ian Fleming over Russische spionnen, had niet
verwacht tijdens een wintersportvakantie op middelbare leeftijd
daadwerkelijk met Russen in contact te komen.”

Anders. Compleet anders.

NILS – ons boek – heeft een compleet andere aanvliegroute dan reguliere managementboeken. In de vorm van een spannende thriller passeert het verhaal van ondernemer Nils Groenen. Die maakt allerlei avonturen mee, die in meer of mindere mate voor iedere ondernemer of leidinggevende bekend zijn. Zo komen herkenbare thema’s waar je als ondernemer, leider en mens mee te maken hebt voorbij. Met als uitgangspunt het verhaal van Nils vertellen auteurs Gerben Nijmeijer en Barry van Beem op een bijzondere manier een verhaal over ondernemerschap.

inspirerende spreker ondernemerschap

Inspirerende spreker ondernemerschap

De onderwerpen waarover Barry en Gerben spreken: persoonlijke ambitie, strategisch leren denken en doen, teamwork en groei organiseren. Met als uitgangspunt de bewezen methode Nils. Een verhaal voor ondernemers en door ondernemers.

Je persoonlijk laten informeren

Als je Barry en Gerben wil inzetten als inspirerende spreker ondernemen bij je evenement of bijeenkomst, of als je samen met Nils iets wil organiseren dan gaan we daarover hartstikke graag met je in gesprek. We bruisen van de ideeën. Hier kan je het contactformulier invullen. Je hoort dan persoonlijk iets van Barry of Gerben.

Nils: een inspirerende spreker ondernemerschap. Ontvang tips en informatie in je mailbox.

Inspirerende spreker businessclub

Je organiseert een evenement voor je businessclub of ondernemersvereniging. En zoekt een inspirerende spreker over ondernemen. Als je wat over internet surft kom je bij Ted Talks terecht. dat wil jij ook, zo’n spreker.  Een presentatie waarin een gezonde mix zit van inhoud, humor en emotie.

Inspirerende spreker congres

Je bent een congres aan het plannen. Dan is een inspirerende spreker over ondernemen een leuk programma-item. Helemaal als de vorm van de presentatie onderscheidend is. En dat is de manier van werken van Nils zeker. Het succesvolle boek dat Gerben en Barry schreven is anders dan alle anderen. De presentaties zijn dat ook.

Inspirerende spreker bedrijf

Je bent op zoek naar iemand die een verhaal kan vertellen binnen je bedrijf. Een verhaal dat je team zal motiveren en inspireren. Je zoekt een een inspirerende spreker ondernemen. Het liefst iemand met ervaring, iemand die het zelf heeft meegemaakt. En waarbij je gasten aan het einde ervan een fantastisch boek cadeau krijgen.

Inspirerende spreker overheid

De onderwerpen waarover Gerben en Barry spreken hebben te maken met ondernemen. Maar passen uitstekend bij evenementen binnen de overheid. Omdat ook binnen de overheid ondernemen steeds belangrijker word. De elementen uit de methode Nils Zijn juist voor mensen die werken bij en voor de overheid passend, interessant en leerzaam.