Hoe je bedrijf laten groeien?

Doorgroeien na fase 1 van je bedrijf is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wat helpt is een goed groeiplan maken. Waarin aan alles is gedacht. Daarmee helpen we bij Nils ondernemers. De methode Nils geeft antwoord op de vraag: Hoe je bedrijf laten groeien?

Hoe je bedrijf laten groeien

Plotseling gaat allemaal niet meer eenvoudig. Je bent al een tijd bezig en ineens krijg je met nieuwe uitdagingen te maken. Wat eerder als vanzelf ging kost nu veel inspanning. Herken je dat? Veel mensen zoals jij stellen dan de vraag: hoe je bedrijf laten groeien? Wat je gaat helpen is een strategisch groeiplan maken. Hoe dat werkt staat in het boek Nils, een management-roman en een methode om een fantastisch groeiplan te maken.

Hoe je bedrijf laten groeien 2
Hoe je bedrijf laten groeien 3

Een heldere strategie is wat helpt

Want die heeft je richting en focus. De onderwerpen waarmee Barry en Gerben van Nils je helpen: van financiƫle ambitie, strategisch plannen, teamwork, je gewenste groei financieren tot die groei organiseren. Met als basis de methode Nils. Een werkwijze voor ondernemers die worstelen met de vraag: Hoe je bedrijf laten groeien?

Een gesprek of het iets voor je is

Groeiprogramma de Journey

We helpen je met jouw groeiplannen tijdens de Nils Journey. Een reis van tien maanden waarin de onderdelen van een geslaagde strategie voorbijkomen. De Journey eindigt met een raamwerk voor de uitvoering van je strategie zodat je zeker weet dat het niet bij goede voornemens blijft.

Volgende week, maand, jaar?

Wanneer komt voor jou het antwoord op de vraag: Hoe je bedrijf laten groeien? Volgend week, volgende maand, volgend jaar. Als het rustiger is. Als ik weet wat ik wil. Die holle frasen zijn karakteristiek voor ondernemers die juist behoefte hebben aan een duidelijk plan. Je leest er meer over in het succesvolle boek Nils.

Heldere koers

Hoe je bedrijf laten groeien? Door een heldere koers te varen. Door te zorgen voor kaders voor het maken van de juiste keuzes. Dat is essentieel bij het kiezen van je succesfactoren voor groei. Een strategisch groeiplan maken geeft je kalmte en zelfverzekerdheid. Dat maakt je bedrijf runnen prettiger.

Voor ambitieuze ondernemers

De methode Nils is bij uitstek geschikt voor bedrijven die toe zijn aan een volgende fase. Heb je al succes? Dan kunnen we je helpen om dast succes uit te bouwen. Nils ondernemers zijn ambitieus. die durven te dromen en doen er alles aan om dromen uit te laten komen.