Hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien?

Blijven groeien na de eerste fase van je bedrijf is niet makkelijk. Wat helpt is een strategisch groeiplan maken. Dat is waarmee we ondernemers helpen. Met de unieke methode Nils geven we antwoord op de vraag: hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien?

Hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien?

Ineens gaat het allemaal niet meer makkelijk. Je bedrijf is al even bezig en krijgt met nieuwe uitdagingen te maken. Wat eerst vanzelf ging kost nu moeite. Herkenbaar? Veel ondernemers stellen dan de vraag: hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien? Wat je gaat helpen is een strategisch groeiplan maken. Onze werkwijze sluit aan bij het boek Nils, een management-thriller en een methode om een strategisch groeiplan te maken.

Hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien (2)
Strategisch groeiplan maken

Waarom een goede strategie helpt

Omdat het je richting en focus geeft. De onderwerpen waarmee Barry en Gerben helpen: van persoonlijke ambitie, strategisch leren denken en doen, teamwork, groei financieren tot groei organiseren. Met als uitgangspunt de bewezen methode Nils. Een werkwijze voor ondernemers die worstelen met de vraag: hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien?

Een gesprek of het iets voor je is
Ontvang tips en antwoorden op de vraag – hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien? –¬† in je mailbox.

Hoe dan?

We helpen ondernemers met groeiplannen tijdens de Nils Journey. Een programma van tien maanden waarin alle onderdelen van een succesvolle strategie voorbijkomen. Het programma eindigt met een framework voor de executie van je strategie zodat je weet dat het niet bij een papieren plan blijft.

Wanneer dan?

Wanneer ga jij het antwoord vinden op de vraag: hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien? Wat we vaak horen is … straks. Over zes maanden, als het rustig is. Als ik meer helderheid heb over wat ik wil. Die formuleringen zijn karakteristiek voor ondernemers die behoefte hebben aan een strategie. Je leest erover in het succesvolle boek dat Gerben en Barry schreven.

Waarom dan?

Hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien? Door er richting aan te geven. Door te zorgen dat er heldere kaders komen voor het maken van keuzes. Dat helpt bij het bepalen van jouw succesfactoren voor groei. Een strategisch groeiplan maken geeft je gemoedsrust, vastheid en scherpte. Dat maakt ondernemen prettiger.

Voor wie?

De methode Nils is juist bruikbaar voor ondernemingen die toe zijn aan de volgende stap. Heb je al aanvankelijk succes? Dan kunnen we jou helpen om hard te groeien. ‘Onze’ ondernemers zijn ambitieus. Ze durven te dromen en doen hun best om die dromen uit te laten komen.