Een inspirerende spreker over ondernemerschap

De management-thriller Nils, decennia ervaring en een aanpak waarbij inhoud en plezier hand in hand gaan. Zoek je een daadwerkelijk Inspirerende spreker over ondernemerschap? Lees dan vooral verder.  

Spannend, onconventioneel en interactief

De presentaties van Gerben sluiten aan bij het boek Nils, een management-thriller. Ze zijn spannend, onconventioneel en interactief. Maar ook informatief en vol met direct toepasbare informatie voor ondernemers. Specifiek voor wie op zoek is naar een inspirerende spreker over ondernemerschap.

inspirerende spreker ondernemerschap

Inspirerende spreker ondernemerschap

De onderwerpen waarover Gerben spreekt: persoonlijke ambitie, strategisch leren denken en doen, teamwork en groei organiseren. Met als uitgangspunt de bewezen methode Nils. Een verhaal voor ondernemers en door ondernemers.

Je persoonlijk laten informeren

Als je Gerben wil inzetten als inspirerende spreker over ondernemen bij je evenement of bijeenkomst, of als je samen met Nils iets wil organiseren dan gaan we daarover hartstikke graag met je in gesprek. We bruisen van de ideeën. Hier kan je het contactformulier invullen. Je hoort dan persoonlijk iets van Gerben.

Nils: een inspirerende spreker ondernemerschap. Ontvang tips en informatie in je mailbox.

Inspirerende spreker businessclub

Je organiseert een evenement voor je businessclub of ondernemersvereniging. En zoekt een inspirerende spreker over ondernemen. Als je wat over internet surft kom je bij Ted Talks terecht. dat wil jij ook, zo’n spreker.  Een presentatie waarin een gezonde mix zit van inhoud, humor en emotie.

Inspirerende spreker congres

Je bent een congres aan het plannen. Dan is een inspirerende spreker over ondernemen een leuk programma-item. Helemaal als de vorm van de presentatie onderscheidend is. En dat is de manier van werken van Nils zeker. Het succesvolle boek dat Gerben en Barry schreven is anders dan alle anderen. De presentaties zijn dat ook.

Inspirerende spreker bedrijf

Je bent op zoek naar iemand die een verhaal kan vertellen binnen je bedrijf. Een verhaal dat je team zal motiveren en inspireren. Je zoekt een een inspirerende spreker ondernemen. Het liefst iemand met ervaring, iemand die het zelf heeft meegemaakt. En waarbij je gasten aan het einde ervan een fantastisch boek cadeau krijgen.

Inspirerende spreker overheid

De onderwerpen waarover Gerben en Barry spreken hebben te maken met ondernemen. Maar passen uitstekend bij evenementen binnen de overheid. Omdat ook binnen de overheid ondernemen steeds belangrijker word. De elementen uit de methode Nils Zijn juist voor mensen die werken bij en voor de overheid passend, interessant en leerzaam.