Workshops over strategie

Leren hoe je een strategie maakt

Wat is strategie voor ondernemers?

Jouw unieke formule voor succes. Fundament onder je ambities.

Twijfel je aan je succesformule, of heb je er geen? Dan is het tijd om daar iets aan te doen. Bijvoorbeeld door Nils te lezen. De Nils methode leert je hoe je een strategie maakt. Zodat je weet welke richting je op moet om het verschil te maken. Een methode, ontwikkeld door en voor ondernemers, die je helpt om je doelen te bepalen én te realiseren.

Hierover vrijblijvend praten

Nils heeft zijn lessen geleerd.

Op de harde manier. Zonde om niet van de fouten van Nils, en die van andere ondernemers, te leren.

Daarom Nils strategie consultants. Onze visie? Aan wat goed gaat moet je niet komen. Alle focus is nodig voor wat beter moet. Wij geloven dat je als ondernemer moet zoeken naar waar je het verschil kan maken, met maximale impact. We helpen je jouw strategie te maken. En die samen met je team te executeren. Vanuit een positieve grondhouding, met energie én heel veel plezier.

Vrijblijvend advies

De wereld volgens Nils

Waarom we de methode Nils gemaakt hebben zoals we hem gemaakt hebben.

De Nils methode is ontwikkeld door en voor ondernemers. We hebben strategievorming makkelijk gemaakt: toegankelijk, concreet en modulair inzetbaar. Omdat we iedere ondernemer een onderscheidende strategie gunnen. Omdat we snel resultaat belangrijk vinden. En omdat we geloven in focus. Bij Nils gaat het om slim, eenvoudig en samen strategie ontwikkelen.

Het begint met het boek

Toegankelijk en samenhangend.

Wat goed is daar kom je niet aan, de methode is bij uitstek modulair toepasbaar.

De Nils methode wordt je vanuit het boek aangereikt. Hij helpt je continu bezig te zijn met het vinden van nieuwe inzichten én onderscheidend voordeel. Van Nils leer je hoe jij je zelfstandig kunt ontwikkelen, als mens én als ondernemer. De methode wordt geleidelijk aan jouw eigen werkwijze. Zo zorg je er voor dat je strategie structureel in je systeem krijgt, het stopt nooit.

Alle onderdelen van de methode Nils