Het boek dat je leert groeien

Het spannendste managementboek dat je ooit zult lezen.

Inclusief een online platform met templates, voorbeelden, interviews met experts en een werkwijze om jouw eigen groeistrategie te maken. 

Koop het boek
Managementboek voor ondernemers

Management-thriller en online platform

  • Leer hoe je een winnende groeistrategie maakt.
  • Vanuit een spannend en herkenbaar verhaal.
  • Met handige tools om direct mee aan de slag te gaan.
  • Interviews met bekende experts die hun ervaring met je delen.
  • Video’s om je op weg te helpen.
  • Een verhaal dat zelfs zonder de theorie een feest is om te lezen.

Als kleine ondernemer was ik een beetje sceptisch over het lezen van een managementboek, maar NILS heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Naast het feit dat het verhaal onwijs spannend is, bleek de managementtheorie zeker zinvol te zijn voor mij. Voor mij de eerste keer om een boek te lezen waarin je naast het lezen ook interactief kan leren, via het scannen van de QR-codes die door het boek verspreid staan. NILS, zowel het verhaal als de theorieën die aan bod komen, is zeker een aanrader voor alle ondernemers en managers.

Philip GroenewoudOok voor kleine ondernemers een leerzaam boek!

Het boek is wat het stelt: het spannendste managementboek dat ik ooit gelezen heb. Door de manier van schrijven word je makkelijk meegenomen in het verhaal en onderscheidt het zichzelf van andere (saaier geschreven) managementboeken. De strategie opbouw is sterk en heb ik zelf met een van de Nils-coaches ook toegepast. Daar plukken we nu de vruchten van. En dat blijven we doen!

Max KellnerSterk, praktisch en inderdaad spannend

Enorm spannend en meeslepend boek! Hoewel ik het boek initieel gekocht heb vanwege de methode en de raakvlakken met het programma Groeiversneller, heeft het verhaal mij vanaf het eerste hoofdstuk vastgegrepen en niet meer losgelaten tot de laatste bladzijde. Alleen al voor het verhaal de moeite waard!

R. AndrieseSpannend, meeslepend en leerzaam!

Wil je echt eens een ander soort managementboek lezen en je heb de tijd? Dat laatste heb je wel nodig omdat je niet kunt stoppen!! Een spannend verhaal met afwisselende didactische werkvormen, interactieve tools, links naar de website Nils-strategie.nl met informatieve filmpjes en verwijzingen naar interessante managers. Kortom, een echte aanrader.

A.J.M. van BeemUnieke ervaring, spannend boek met multidisciplinaire managementtools

In een keer het boek voor de eerste keer doorgelezen. Nu de schat aan QR content aan het bekijken. Dit wordt een interactief handboek dat op de leestafel blijft liggen. Naast de MacBook ingelogd op het online platform. Voor elke ondernemer is Nils uiterst waardevol. Een bijzonder en boeiend verhaal. Meeslepend geënsceneerd en geschreven. In mijn optiek is de Nils methode essentieel voor elke MKB'er die business serieus neemt. Het laat je inzien dat STRATEGIE essentieel is. Zonder dat het langdradig of ingewikkeld is. Maar heel herkenbaar, begrijpelijk en direct toepasbaar. Nils is doorspekt van strategische expertise en interviews met experts. Scan een van de vele QR en je wordt begeleid door supermooie videootjes. Mijn leestip van dit jaar!

P.R. LABRIJNDit boek is écht anders dan alle andere managementboeken.

Meer dan een boek

Het vinden van jouw unieke formule. Misschien wel de grootste uitdaging waarmee je wordt geconfronteerd. Dat waarmee jij je onderscheidt van concurrenten, waarmee je ze verslaat.

Hoe kom je daar achter? Is het een kwestie van wachten op een Eureka moment? Van het nadoen van een ander? Van keihard werken en hopen op geluk? Van talent? En als je die unieke formule hebt, hoe maak je daar dan een succes van? Hoe organiseer je groei? Waar haal je geld vandaan? Heel veel vragen.

Voor de antwoorden is er Nils, een managementboek zoals je nog nooit bent tegengekomen. Een management-thriller, waarin ondernemer Nils Groenen te maken krijgt met een internationaal spoor van corruptie, geweld en leugens dat reikt van de Russische maffia tot de Nederlandse inlichtingendienst.

Enerzijds een meeslepend verhaal over Nils, ondernemer, echtgenoot en vader (wie zegt dat managementboeken saai moeten zijn?). Anderzijds een online platform waarin jij toegang krijgt tot de Nils-methode om een strategie voor je bedrijf te maken. Het is meer dan een boek; het is een interactieve beleving.

Expertrecensies

Henk Jan Kamsteeg

Henk Jan Kamsteeg
‘Nils’ is een spannend boek voor in de avonduren. Het platform waar het boek onderdeel van uitmaakt, vraagt om een goede studie en heisessies met het leiderschapsteam. Een geslaagde combinatie van boek, videos en bruikbare templates.

Lees de expert-recensie
Frank van Kuijck

Frank van Kuijck
Wat mij betreft is het een zeer toegankelijk boek. Een boek dat je in één adem uitleest en door de achterliggende hulpmiddelen is het zeer praktisch toepasbaar. Door het verhaal blijven de lessen ook makkelijk ‘hangen’.

Lees de expert-recensie