Het boek dat je leert groeien

Je wil je bedrijf hard laten groeien. Maar hoe? Hoe vind je jouw formule voor succes? In dit managementboek voor ondernemers nemen wij je mee op reis langs twaalf onderdelen die je helpen bij het vinden én implementeren van een succesformule. En dat doen we op een heel bijzondere manier.

Hier koop je Nils

Management-thriller met online platform

Nils is een management-thriller. Een adembenemend boek waarin Nils Groenen te maken krijgt met een internationaal spoor van corruptie, geweld en leugens, dat reikt van de Russische maffia tot de Nederlandse inlichtingendienst. Enerzijds een meeslepend verhaal, anderzijds een online platform waarin je toegang krijgt tot de Nils methode. Die helpt je om jouw bedrijf door te laten groeien.

“Al mijn verwachtingen overtroffen”

Als kleine ondernemer was ik een beetje sceptisch over het lezen van een managementboek, maar NILS heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Naast het feit dat het verhaal onwijs spannend is, bleek de managementtheorie zeker zinvol te zijn voor mij. Voor mij de eerste keer om een boek te lezen waarin je naast het lezen ook interactief kan leren, via het scannen van de QR-codes die door het boek verspreid staan. NILS, zowel het verhaal als de theorieën die aan bod komen, is zeker een aanrader voor alle ondernemers en managers.

Philip Groenewoud, eigenaar van YourNeon

Direct resultaat

Terwijl je Nils leest krijg je QR codes aangeboden. Die verwijzen naar hulpmiddelen die online voor je klaarstaan. Interviews met experts, video’s en tools waarmee je direct aan de slag kan. Nils is veel meer dan een boek. Het is een interactieve methode voor iedereen die zijn bedrijf wil laten groeien. En verre van saai. Het boek is zo spannend dat het lastig zal zijn om Nils weg te leggen.

Dit boek is écht anders dan alle andere managementboeken

In een keer het boek uitgelezen. Nu de schat aan QR content aan het bekijken. Dit wordt een interactief handboek dat op de leestafel blijft liggen. Naast de MacBook ingelogd op het online platform. Voor elke ondernemer is Nils uiterst waardevol. Een bijzonder en boeiend verhaal. Meeslepend geënsceneerd en geschreven. In mijn optiek is de Nils methode essentieel voor elke ondernemer die zijn of haar business serieus neemt. Het laat je inzien dat strategie essentieel is. Zonder dat het langdradig of ingewikkeld is. Maar heel herkenbaar, begrijpelijk en direct toepasbaar. Nils is doorspekt van strategische expertise en interviews met experts. Mijn leestip van dit jaar!

Percy Labrijn, eigenaar van JTP Brandinghouse