Een spannend managementboek

NILS heeft een heel andere vorm en stijl dan welk managementboek dan ook. In de vorm van een spannende thriller beleef je het verhaal van ondernemer Nils Groenen. Met herkenbare thema’s waar jij als ondernemer, leider en mens mee te maken krijgt.

Een uniek managementboek

Nils is een managementboek zoals je nog nooit bent tegengekomen. Een managementthriller, waarin ondernemer Nils Groenen te maken krijgt met een internationaal spoor van corruptie, geweld en leugens dat reikt van de Russische maffia tot de Nederlandse inlichtingendienst. Het gaat om veel meer dan zijn bedrijf; het gaat om de veiligheid van zijn kinderen.

Managementboek

Is een managementboek saai?

Nee. Want enerzijds een meeslepend verhaal over Nils, ondernemer, echtgenoot en vader. Anderzijds een online platform waarin jij toegang krijgt tot de Nils-methode om een strategie voor je bedrijf te maken. Nils is veel meer dan een boek; het is een interactieve beleving. De state of the art website met handige tools, video’s en interviews met experts tillen dit managementboek naar een ongekend niveau.

Vandaag bestellen, morgen in huis

De Groenen Furniture Group

In dit managementboek is Nils directeur van familiebedrijf Groenen Furniture Groep. Je leest over zijn dagelijkse worstelingen met het leiding geven aan het bedrijf. Over zijn omgang met uitbreidingsplannen en een nieuwe strategische koers. Over z’n vader, die nog een stevige vinger in de pap heeft als oud eigenaar, aandeelhouder en voorzitter van de RvC.

Praktische tips

Daarnaast delen auteurs Gerben en Barry tal van praktische tips om te werken aan jouw persoonlijke en zakelijke groei. Dat doen ze in intermezzo’s, die het verhaal van Nils onderbreken. Daarin staan begrippen centraal die in de voorafgaande hoofdstukken aan de orde zijn gekomen. Begrippen die belangrijk en relevant zijn voor jouw dagelijkse uitdagingen.

Leest makkelijk weg

Nils wil zijn vader niet teleurstellen en zijn managementteam tevreden houden. Daarover gaat het in dit managementboek. Een managementteam met zijn eigen zienswijze en verschillende agenda’s. Daarnaast heeft hij persoonlijke uitdagingen, zoals spanning in zijn huwelijk en verslavingen. Nils’ verhaal leest makkelijk weg.

Aanvullend materiaal

Door de verhalende vorm is managementboek NILS anders dan de meeste managementboeken. Via QR-codes is er aanvullend materiaal te vinden: praktische tips en hulpmiddelen. De boodschappen en metaforen zijn herkenbaar, en jij kan je een goede voorstelling maken van de worstelingen en uitdagingen van de hoofdfiguur. Een managementboek dat je in één adem uitleest en door de achterliggende hulpmiddelen is het zeer praktisch toepasbaar.