Skip to main content

Een masterclass over groei

Doorgroeien na je startup fase is niet makkelijk. Van een startup een scaleup worden. Scaleups zijn startups die de eerste fase na de start hebben overleefd en die hun eerste successen hebben behaald. Eigenlijk is een scaleup een startup die een herhaalbaar businessmodel heeft gevonden en aan het groeien is. Over groeien organiseren we op 31 oktober 2022 een bijzondere masterclass.

Dat doen we samen met RAN Business. Het wordt een masterclass waarin we je meenemen in de wereld van groei. We gaan in op hoe je een plan maakt waarmee je jouw organisatie laat groeien. Met focus en plezier. Voor bedrijven die initieel succes hebben en nu verder willen groeien.

Wat is dat, een scaleup?
Hierboven had ik het over een scaleup worden. Wat dat is? Daarover lopen de meningen uiteen. Laten we het erop houden dat een scaleup een ontwikkelde (of opgeschaalde) startup is. Er zijn er veel minder van dan van startups. Die lopen na een paar jaar vaak tegen een groeiplafond waardoor het niet lukt een scaleup te worden. Dat doorgroeien is waar het in deze masterclass over gaat.

Ben jij een scaleup?
Herken je dit: jouw bedrijf heeft al wat bereikt, succes gehad en is klaar om naar een hoger niveau te gaan. Je overweegt wellicht om met investeerders te gaan werken om je groei te financieren. Misschien heb je al een eerste investeringsronde achter de rug (zelf, via de bank, of via een kleine investeerder). Je groeit nu door je winst terug te stoppen in je bedrijf (een methode die bekend staat als ‘bootstrapping‘). Je omzet is ergens tussen de 300K en 2,5 miljoen. Herkenbaar? Dan is deze kosteloze masterclass iets voor jou.

Spannend
Wordt het saai? Zeker niet. We beloven dat het niet alleen leerzaam zal zijn, maar ook spannend, onconventioneel en interactief. Vol met kennis en handvatten waarmee je direct aan de slag kan. Het doel van deze masterclass is om je zowel een hele leerzame als een hele leuke avond te geven.

Wat schiet je ermee op?

  • Je hoort hoe je een groeistrategie maakt.
  • Je leert hoe je jouw bedrijf succesvol en voorspelbaar kan laten groeien.
  • Je ontmoet gelijkgestemde ondernemers, kan je ook nog even netwerken.
  • Je hebt een hele leuke avond.

Dus …
Wil je dit jaar al stappen zetten om je bedrijf te laten groeien en vind je het leuk om ondernemers met soortgelijke ambities te spreken? Dan hebben we een plek voor je beschikbaar. Klik op de button hieronder om aan te geven dat je erbij wil zijn. Er is plek voor maximaal vijftig mensen en er zijn geen kosten aan verbonden.

Ik hoop van harte je de 31e te ontmoeten.

Groet, Gerben