Je automatisering op orde krijgen

Ervaar jij ook een gebrek aan kennis over digitalisering?

Sluit je dan aan bij dit initiatief dat is verkozen tot het beste MKB Idee van 2021.

We zoeken ondernemers..

..die lid willen worden van ons testpanel.

Veel MKB-ondernemingen hebben hun automatisering niet op orde. 7 op de 10 ervaart belemmeringen om te investeren in digitalisering, Meer dan 70% geeft aan ondersteuning nodig te hebben. Vaak zijn processen ondergebracht in Outlook, Excel, Word en dergelijke. Maar als je met je onderneming groeit ontstaat er een noodzaak om meer te digitaliseren. Klinkt bekend? Lees dan verder.

Meld je aan voor ons testpanel (kost niks)
MKB ondernemingen en hun digitale transformatie
pilot op het gebied van automatisering

Wat gaan we doen?

Je helpen processen in kaart te brengen en te automatiseren.

We gaan software ontwikkelen die MKB ondernemers helpt om een stappenplan te doorlopen. Hierdoor kunnen zij hun behoefte aan, en mogelijkheden voor, digitalisering in kaart brengen.

Aanmelden voor ons testpanel

Wat gaan we nog meer doen?

MKB ondernemers kennis laten maken met een voor hen passende Agile werkmethode.

Teams leren om Agile te werken en daarmee projecten succesvol af te ronden, speciaal voor het MKB. Hiermee borgen ondernemers dat hun medewerkers blijven leren en optimaliseren. Ze stappen af van oude gewoonten en leren procesmatig denken. Die kennis kan worden toegepast bij het digitaliseringsproces maar ook bij ieder ander project.

Opgeven voor ons testpanel
Agile werkmethode voor MKB
Wouter Koolmees Nils strategie

Wat doe je als lid van ons testpanel?

Je denkt mee, test, en helpt ontwikkelen aan het beste MKB Idee van 2021.

Op 17 mei 2021 heeft dit idee van minister Wouter Koolmees en staatssecretaris Mona Keijzer een subsidie ontvangen met daaraan gekoppeld het label ‘Beste MKB Idee 2021.’ Als lid van ons testpanel werk je mee aan de verwezenlijking ervan. Het verplicht je tot niks en kost niks, het enige dat je investeert is tijd. Wat het je oplevert is inzicht en kennis over je eigen processen en de status van jouw digitalisering. En, je helpt het MKB als geheel een beetje verder.

Ik wil meer weten