Strategie Bootcamp

Je bedrijf groter laten worden.

Leren hoe je een strategie maakt waarmee jouw bedrijf succesvol gaat groeien.

Een bootcamp voor kleine ondernemers

(die groter willen worden)

Je bent lekker bezig. Als beginnende ondernemer werk je hard en er zit al wat groei in. Maar het is onvoorspelbaar en onzeker. Wat je nodig hebt is een gedegen plan van waaruit je voorspelbaar en gezond kan groeien. Dat maak je tijdens dit bootcamp.

Dit is de Bootcamp

De aanpak

De Nils methode is ontstaan uit research. Hij bestaat uit twaalf onderdelen. Allemaal snel en simpel voor jou toepasbaar. De optelsom ervan vormt de strategie die je gaat maken tijdens dit bootcamp.

Spannend boek

Je krijgt het spannendste managementboek ooit. Enerzijds een meeslepend verhaal en een online platform waarin je toegang krijgt tot de Nils methode. Die methode is de basis van het bootcamp.

Drie intensieve dagen

Drie leuke, intensieve dagen. Twintig ondernemers. In groepen van vijf werken jullie op een fantastische locatie aan jullie individuele groeistrategie. Onder begeleiding van ervaren ondernemers.

Nils online

In de bij het bootcamp behorende digitale omgeving krijg je bruikbare theorie├źn, modellen, video’s, templates en alle kennis die je nodig hebt. We gebruik daarbij bewezen modellen die we eenvoudig toepasbaar hebben gemaakt.

Poten in de klei

Ervaren ondernemers die het zelf al een keer (of vaker) hebben gedaan. Maar ook tientallen interviews met experts. Het maakt allemaal onderdeel uit van de strategie bootcamp. En natuurlijk de ervaringen van je collega’s.

Q&A

Tijdens de Q&A avonden beantwoorden we individuele vragen. Tegelijkertijd hoor je en leer je van de vragen van andere deelnemers aan de bootcamp(en). Hoe dan ook zorgen we er samen met jou voor dat je een succesvol groeiplan krijgt.

“Ik was dik een jaar bezig. Ik groeide lekker maar had behoefte aan structuur en duidelijkheid. Bij Nils heb ik een uitdagende groeistrategie voor de komende jaren gemaakt. Nu ik weet waar ik heen wil en hoe ik daar ga komen, heb ik veel meer rust.”

Philip Groenewoud, Your Neon

Plan je adviesgesprek

Wat krijg je?

Na de Bootcamp weet jij precies hoe je een groeistrategie moet maken. Het begin ervan is er, in de weken erna maak je hem af. Je hebt dan een compleet strategisch groeiplan. Je weet waar jouw kansen liggen en hoe je tot een unieke formule komt. Je weet hoe je jouw interne organisatie en je team laat meegroeien. Je weet wat je groeiplannen betekenen voor je financi├źn. Je hebt een groeiagenda gemaakt en weet hoe je ervoor zorgt dat je plan ook echt wordt uitgevoerd.

Strategie bootcamp

Is het iets voor jou?

In een half uurtje kom je daar achter.
Plan nu een kennismaking
Groeiprogramma voor ondernemers

Voor wie is de bootcamp?

Voor ondernemers die op het punt staan te beginnen tot ondernemers die twee tot drie jaar bezig zijn. Je hebt twee tot vijf medewerkers. Je wil groeien en bent bereid daar tijd en moeite in te stoppen. Je begrijp dat het bedenken van een onderscheidende strategie geen kwestie is van een avondje brainstormen met vrienden, er komt meer bij kijken. En daar heb je zin in, want je bent hartstikke ambitieus. Klinkt bekend? Dan is de bootcamp voor jou.

Direct reserveren