Skip to main content
Wat zijn het vreemde en onzekere tijden. Er gebeurt zo veel in de wereld om ons heen dat het lastig is om genoeg aandacht bij je werk te houden. Tenminste, dat hebben wij. Onze gedachten gaan uit naar alle mensen die direct of indirect lijden onder de gevolgen van die verschrikkelijke oorlog.

Het helpt niet om stil te blijven staan. Daarom deze blog. Omdat we ondanks alles wat positiviteit willen brengen.

Hoe gaat het met jouw doelen voor 2022? Boek je vooruitgang?

We hopen van harte dat je dat lukt. Wat Nils betreft, een van onze doelen was het starten van de Nils Journey, ons groeiprogramma. Nadat we vorig jaar druk waren met het schrijven van ons boek was het tijd om wat te doen met de theorie uit dat boek.

We zijn dus bezig geweest met spannende en nieuwe dingen. En er is meer. Hieronder lees je wat je de komende weken en maanden van ons kan verwachten.

DE NILS JOURNEY
Een groei programma waarin je leert je bedrijf hard te laten groeien. Dat doe je in in een groep van zeven, met zorg geselecteerde ambitieuze collega-ondernemers. De eerste Journey begint in april. Een tweede in juni. Later dit jaar volgen er nog twee.

En we lanceren volgende maand de NILS CIRCLE. Daarin helpen we je met de executie van je strategie. Door regelmatig met een groep van tien ondernemers bij elkaar te komen zorgen we ervoor dat je ‘op het juiste pad blijft’. Gaan we je later meer over vertellen.

JE PROCESSEN OP ORDE KRIJGEN
Vorig jaar kregen we een subsidie om mkb-bedrijven te helpen digitaliseren. Daarvoor maken we software waarmee je als mkb-ondernemer eenvoudig en intuïtief je processen in kaart kan brengen, beoordelen en prioriteren.

Dat beestje heeft inmiddels een naam: PROCZILLA. Binnen een paar weken hoor je hier meer over want we zoeken ondernemers die willen meedenken. We hebben al een paar bedrijven waarmee we werken en beperkte capaciteit. Dus als je geïnteresseerd bent, stuur ons een berichtje. Binnenkort gaan we officieel van start.

MKB SCRUM
Dat is een manier van werken waarmee je binnen een Mkb-bedrijf complexe problemen oplost. Dat doe je met Mkb Scrum op een productieve en creatieve manier waardoor je resultaten van een hoog niveau levert. Mkb Scrum helpt jou, je medewerkers, teams en zelfs complete organisaties om waarde te genereren. In de loop van 2022 gaan we je hierover meer vertellen. Wil je nu al meer weten, stuur ons dan een bericht.

Bedankt dat je ons volgt en dat je dit leest. Daarmee help je ons met onze missie om ondernemers op een eenvoudige en leuke manier hun bedrijf hard te laten groeien. Pragmatisch, recht door zee, op basis van vertrouwen en met passie.

Dat was het voor nu, we zullen snel meer delen, hou ons in de gaten :-).

Gerben en Barry