Samen is het leuker

Bij Nils weten we veel over strategie. Over bedrijven helpen groeien. Er is zat waarvan we minder verstand hebben en dat toch van grote waarde is voor het soort bedrijven dat we helpen. Daarom werken we graag samen met partners die je kunnen helpen op specifieke gebieden. Partners die we vertrouwen. Hieronder staan hun gegevens.

MKB Scrum

Een manier van werken om projecten snel, flexibel en goed voor elkaar te krijgen. Dat is waar het om gaat bij onze partner MKB Scrum. Ze leren je een scrum methode aan die speciaal is bedacht voor MKB-bedrijven. Volgens bedenker Jeff Sutherland van het originele Scrum kan je er ‘tweemaal zoveel doen in de helft van de tijd’. Stel je dat eens voor! Mooie is dat MKB-scrum niet moeilijk is, iedereen kan het. De mensen van MKB Scrum leren het de directeur tot de magazijnmedewerker.

Lees meer over MKB Scrum >>

Proczilla

Proczilla laat je op een makkelijke manier je bedrijfsprocessen vastleggen. Hierdoor wordt duidelijk wat die processen precies zijn en waar ze verbeterd kunnen worden. Ook wordt (weer) duidelijk wie waarvoor verantwoordelijk is. Met Proczilla breng je de gezondheid van je bedrijf in kaart door processen overzichtelijk vast te leggen. Het laat je efficiënter, goedkoper en sneller werken.

Lees meer over Proczilla >>