Skip to main content

“Verbeteren tot op het beton

Dit is aflevering #4 van de Nils Groei Podcast

‘’Wat zit er nou eigenlijk in al die mensen wat er nog niet uitkomt en hoe kunnen we onze doelen beter bereiken? Eigenlijk alles wat te maken heeft met de menskant in een organisatie, dat is waarmee ik me mag bemoeien.’’

Erik Koenders is sparringpartner voor topmanagers in Nederland. Hij is ook een managing partner, auteur van de bestseller ‘De menskant van veranderen’ en expert in verandermanagement. Zijn motto: ‘verbeteren tot op het beton’, is ontstaan toen hij werkte als consultant, waarbij hij kansen zag om een brug te slaan tussen strategie en uitvoering. In deze podcast hebben we het over de rol van kernwaarden in je bedrijf. Een onderwerp waarin Erik expert is.

Dus; wil je nu eens echt snappen hoe dat zit met kernwaarden en hoe je daarmee iets kan in je bedrijf? Dan is deze aflevering echt iets voor jou.

Veel luisterplezier!

Dan nog even dit …
Weet of ben jij een ondernemer met een verhaal? Dan spreken we je graag in deze podcast.
Volg Nils op LinkedIn, voor nog veel meer info over groeien.

Jouw  bedrijf laten groeien?

Dat is precies waarbij we ondernemers helpen. Natuurlijk met onze management-thriller Nils (met online platform). Maar ook met ons Groei Bootcamp voor beginnende ondernemers en ons programma voor ondernemers die al wat verder zijn; Nils InCompany.

En als je gewoon een keer een half uurtje wil praten over de groei van jouw bedrijf doen we dat graag.