De Nils podcast over ondernemen

Iedere twee weken een aflevering van twintig minuten Nils. De podcast over ondernemen en groei.

Luisteren naar onze podcast over ondernemen doe je hier

Krijg nieuwe afleveringen van de Nils podcast over ondernemen in je mailbox.

Inspirerende spreker businessclub

Je organiseert een evenement voor je businessclub of ondernemersvereniging. En zoekt een inspirerende spreker over ondernemen. Als je wat over internet surft kom je bij Ted Talks terecht. dat wil jij ook, zo’n spreker.  Een presentatie waarin een gezonde mix zit van inhoud, humor en emotie.

Inspirerende spreker congres

Je bent een congres aan het plannen. Dan is een inspirerende spreker over ondernemen een leuk programma-item. Helemaal als de vorm van de presentatie onderscheidend is. En dat is de manier van werken van Nils zeker. Het succesvolle boek dat Gerben en Barry schreven is anders dan alle anderen. De presentaties zijn dat ook.

Inspirerende spreker bedrijf

Je bent op zoek naar iemand die een verhaal kan vertellen binnen je bedrijf. Een verhaal dat je team zal motiveren en inspireren. Je zoekt een een inspirerende spreker ondernemen. Het liefst iemand met ervaring, iemand die het zelf heeft meegemaakt. En waarbij je gasten aan het einde ervan een fantastisch boek cadeau krijgen.

Inspirerende spreker overheid

De onderwerpen waarover Gerben en Barry spreken hebben te maken met ondernemen. Maar passen uitstekend bij evenementen binnen de overheid. Omdat ook binnen de overheid ondernemen steeds belangrijker word. De elementen uit de methode Nils Zijn juist voor mensen die werken bij en voor de overheid passend, interessant en leerzaam.