Strategie coach

De volgende stap zetten. Je al succesvolle bedrijf  door laten groeien. De Nils groeimethode voor ondernemers helpt je jouw droom te verwezenlijken. Wij zijn strategie coach voor ondernemers die meer willen.

We maken graag kennis met je

Download jouw stukje bestseller

In Nils staat alles dat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien op een superleuke manier vastgelegd. Want Nils is een management-thriller. Geschreven door een strategie coach die zelf een succesvolle ondernemer is.
Ik zocht een strategie coach en ben een jaar geleden met Nils gaan werken en had toen één vestiging. Nu heb ik er vier en ga dit jaar nog twee vestigingen openen. En dat in Corona tijd. Werken met Gerben was ontzettend leerzaam, confronterend soms, maar vooral effectief.

Mink Meinema

Plan jouw informatie-call

Een bijzondere strategie coach

Om hard te (blijven) groeien moet je iets anders doen dan anderen. Daardoor krijg je meer klanten, meer omzet en betere marges. Onderscheidend vermogen is dat wat je bedrijf echt anders maakt dan anderen. Hoe je erachter komt wat dat is leren we je tijdens de Nils Journey.
Meer over de Nils Journey
Ontvang tips en blogs over hoe je jouw bedrijf kan laten groeien in je mailbox

Strategie coach

Ok, je snapt inmiddels een beetje wat we doen. We zijn een strategie coach. En, we hebben een te gek boek voor ondernemers geschreven. Dat boek heet Nils.

Vanuit het boek Nils krijg je toegang tot een methode om de strategie voor jouw bedrijf te maken. Je krijgt toegang tot exclusieve video’s, interviews met experts en direct toepasbare strategische hulpmiddelen. Die helpen je stap voor stap om jouw unieke formule te vinden en toe te passen.

Nee, we zij niet alleen strategie coach in Arnhem. Onze klanten zitten door heel Nederland. Maar we zijn wel gevestigd in Arnhem. Hartje centrum in The Journey. Je bent altijd welkom voor een kop koffie of thee en een goed gesprek.

Maar, wat doet een strategie coach nou eigenlijk voor je? In ons geval is dat simpel. We helpen je groeien. Je bedrijf dan :-). Wij werken met ondernemers – mannen en vrouwen – die ambitieus zijn, die verder willen, die geen genoegen nemen met de status quo.

Dus, zoek je een strategie coach in Arnhem? Dan gaan we graag een keer met je in gesprek.

Meer over het boek
Podcast
4 september 2023

Aflevering 7 Jan Willem Brummelman Het leven van een ondernemer kan eenzaam zijn

"Het leven van een ondernemer kan eenzaam zijn" Dit is aflevering #7 van de Nils…
Podcast over groeien als ondernemers met Paskie RokusPodcast
23 augustus 2023

Aflevering 6 Paskie Rokus senior Op een gegeven moment denk je dat je alles kan

"Op een gegeven moment denk je dat je alles kan" Dit is aflevering #6 van…
GroeiOpschalenStrategie
4 juli 2023

SWOT De feiten graag, geen onderbuikgevoel

De feiten graag, geen onderbuikgevoel Voor veel ondernemers is groei een doel. Of je nou…