Skip to main content

In deze blog:

Nils gaat naar kantoor – Hoever we zijn met dat boek – Wat we doen

Nils gaat naar kantoor.

Een fantastische plek in het centrum van Arnhem.

We voelen ons, en zijn feitelijk, een startup. Niet voor het eerst, want zowel Barry en ik hebben eerder bedrijven gehad. Daardoor weten we uit ervaring hoe lekker het is om met andere ondernemers te sparren. Dat geeft energie, daar leren we van. Dus hebben we ervoor gekozen om ons te vestigen in Journey Offices aan het Velperplein in Arnhem. Een fantastische plek waar we alle faciliteiten hebben die we ons kunnen wensen. Een plek die we delen met tientallen ondernemers van allerlei pluimage.

Hier gaan we de komende weken ons managementboek afmaken. Hier leggen we de laatste hand aan de bij het boek behorende Nils methode, een manier van werken die je als ondernemer helpt om een winnende strategie voor je bedrijf op te zetten. En vanuit ons nieuwe kantoor begeleiden we nu al allerlei super enthousiaste ondernemers. Wil je daar een keer vrijblijvend over praten? Dan verwelkomen we je graag, uitstekende koffie (of dito thee) staat voor je klaar.

Hoever we zijn met dat boek?

Het einde komt in zicht.

Een managementboek dat anders is dan alle anderen. Geschreven als een spannend verhaal waarin je de avonturen volgt van Nils Groenen; ondernemer, vader en vriend. Dat is wat we voor ogen hebben. Vanuit het verhaal van Nils krijg je de beschikking over de methode Nils. Je leert van wat hem overkomt, van hoe hij daarmee omgaat, van de fouten die hij maakt.

We zijn een eind op weg. Om precies te zijn 66.347 woorden onderweg. We denken er nog zo’n 20.000 nodig te hebben om het verhaal van Nils af te maken. Nils wordt dus geen managementboek van honderdtwintig pagina’s vol catchy oneliners. Het wordt een boek dat je alleen al om het verhaal in een ruk uitleest. Met een eraan gekoppelde online omgeving waarin je stap voor stap leert hoe je een strategie kiest, waarmee jouw bedrijf zich onderscheid van anderen.

Eind juli, dan zijn we klaar met schrijven. September 2021, dan is Nils te vinden in de (online) boekhandel. Lijkt het je leuk om proeflezer te worden? Dan horen we graag van je. Stuur een mail naar gerben@nils-strategie.nl, dan nemen we contact met je op.

Wat we doen.

We helpen ondernemers.

Strategie gaat over het hebben van een duidelijk doel. Voor jezelf en voor je bedrijf. Veel ondernemers vinden het lastig om zo’n doel vast te stellen. Nog lastiger is het om een strategie te bedenken die je helpt dat doel te bereiken. Dat is waar wij bij helpen. We leggen je aan de hand van een heldere en eenvoudig toepasbare methode uit hoe je tot strategie komt. Het eindresultaat is dat je een toekomstplan hebt waarin staat beschreven hoe jij je onderscheid van de concurrentie.

Heb jij het gevoel dat je aan het ondernemen bent zonder een duidelijke bestemming? Dat je keihard werkt zonder te weten waar dat toe leidt? Dan helpen we je graag. We zijn ervaren ondernemers die meerdere succesvolle ondernemingen hebben had. We spreken jouw taal, begrijpen je frustraties (we hebben ze zelf gehad) en adviseren vanuit jarenlange ervaring. We vertellen je er graag een keer meer over.