Een strategisch groeiplan maken

Doorgroeien na de startup fase van je bedrijf is niet altijd even makkelijk. Wat helpt is een strategisch groeiplan maken. Dat is waarmee we ondernemers helpen. Met de unieke methode Nils die vanuit jaren onderzoek en ervaring is ontstaan.

Essentieel: een strategisch groeiplan maken

Ineens gaat het allemaal niet meer zo eenvoudig. Je bedrijf is gegroeid en dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Wat eerder vanzelf leek te gaan kost nu moeite. Herkenbaar? Je bent niet alleen. Veel ondernemers krijgen hiermee te maken. Wat je gaat helpen is een strategisch groeiplan maken. Onze werkwijze sluit aan bij het boek Nils, een management-thriller en een methode om een strategisch groeiplan te maken.

Strategisch groeiplan maken
Strategisch groeiplan maken

Waarom een strategisch groeiplan maken

Omdat het je richting en focus geeft. De onderwerpen waarmee Barry en Gerben helpen: persoonlijke ambitie, strategisch leren denken en doen, teamwork, groei financieren en groei organiseren. Met als uitgangspunt de bewezen methode Nils. Een werkwijze voor ondernemers en door ondernemers.

Een gesprek of het iets voor je is
Ontvang tips en informatie over een strategisch groeiplan maken in je mailbox.

Hoe

We helpen ondernemers met een strategisch groeiplan maken tijdens de Nils Journey. Dat is een programma van tien maanden waarin alle onderdelen van een succesvolle strategie voorbijkomen. Het programma eindigt met een framework voor de executie van je strategie zodat je zeker weet dat het niet bij een mooi plan blijft.

Wanneer

Wanneer ga je een strategisch groeiplan maken? Wat we vaak horen is … later. Over een half jaar, als het allemaal wat rustiger is. Als ik wat meer duidelijkheid heb over wat ik wil. Juist die uitspraken zijn kenmerkend voor ondernemers die behoefte hebben aan een plan. Je leest erover in het succesvolle boek dat Gerben en Barry schreven.

Waarom

Omdat het richting geeft aan je bedrijf. Omdat het ervoor zorgt dat er heldere kaders komen voor het maken van keuzes. Omdat het helpt bij het bepalen van jouw succesfactoren voor groei. Een strategisch groeiplan maken geeft je rust, zekerheid en duidelijkheid. Dat maakt ondernemen simpelweg leuker.

Wie

De methode Nils is in het bijzonder geschikt voor ondernemers die toe zijn aan een volgende groeistap. Dus heb je al initieel succes? Dan kunnen we jou helpen groeien, hard groeien. Onze cliënten zijn zonder uitzondering ambitieus. Ze durven te dromen en doen hun uiterste best die dromen waar te maken.