Een strategisch plan maken

Ik ben Gerben van Nils strategie. Ik help je jouw strategisch plan te schrijven. Dat doe ik vanuit een enorm leerzaam boek, een speciaal groeiprogramma voor ondernemers en de beproefde methode Nils.

Keertje vrijblijvend praten?

Jouw strategisch plan

Om hard te (blijven) groeien moet je iets anders doen dan anderen. Daardoor krijg je meer klanten, meer omzet en betere marges. Onderscheidend vermogen is dat wat je bedrijf echt anders maakt dan anderen. Wat helpt is een strategisch groeiplan maken. Hoe dat moet lees je in het boek Nils, een management-thriller en een methode om een strategisch plan te maken.

Strategisch plan
Strategisch plan

Je hebt een strategisch plan nodig

Een strategisch plan geeft focus. Het zorgt ervoor dat je niet na een paar jaar groei gaat vastlopen. Geen gedoe om nieuwe cliënten te krijgen, geen gedoe met medewerkers en geen gedoe met vinden van een schaalbaar product of dienst. Want je wil niet dat de boel stagneert, dat is ongewenst.

Hoe het anders kan

Het is een reis …

Die heet de Nils Journey. Een programma van 10 maanden waarin je leert een strategisch plan te maken. Alle onderdelen van een succes-strategie komen voorbij. De Journey eindigt met een formule voor de executie van je strategische plan zodat je zeker weet dat het niet bij mooie verhalen blijft.

Die vandaag begint …

Want waarom zou je willen wachten? Waarom er volgende week, maand of jaar pas over nadenken? Omdat je dan ineens meer tijd hebt? Omdat je dan wel weet wat je wilt? Die vragen zijn begrijpelijk en symptomatisch, juist voor ondernemers die een strategisch plan nodig hebben. Je leest er over in het succesvolle boek Nils.

Waarin je groeit …

Hoe? Door een heldere en strakke koers te volgen. Door goede keuzes te maken, op het juiste moment. Dat is essentieel bij het kiezen van de manier waarop je wil groeien. Een strategisch plan maken geeft je rust, geeft je vertrouwen. Dat maakt het leven als ondernemer een stuk leuker, toch?

Voor ondernemers met ambitie

Onze bekende methode Nils is helemaal geschikt als jij met je bedrijf toe bent aan een volgende groeifase. Ben je dat? Dan helpen we je om je succes uit te bouwen. Nils ondernemers zijn ambitieus. Ze hebben grote dromen en doen er alles aan om die uit te laten komen.

Ik ben Barry van Beem. Ook ik help ondernemers met het boek dat ik samen met Gerben heb geschreven, met ons fantastische  groeiprogramma en met de presentaties die we met heel veel plezier geven.

Ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het kan zijn, groeien met je bedrijf. Het probleem is vaak dat na een paar jaar groei ineens de bvoel vastloopt. Gedoe om nieuwe klanten te krijgen, gedoe met je team en gedoe met het vinden van een echt onderscheidend en schaalbaar product of dienst. In één woord: Stagnatie en dat is erg vervelend.

Ik help dat op te lossen.
Ik help je met jouw strategisch plan. Waardoor je leert hoe je kan groeien. Hoe je de juiste klanten krijgt, het beste team, en echt onderscheidende producten of diensten.