Leuker en makkelijker groeien

Over succesvolle bedrijven

Meer dan 80% van de succesvolle bedrijven heeft iets gevonden waarmee zij zich onderscheiden van anderen. Met als gevolg meer klanten, meer omzet en betere marges. Denk je eens in hoe het zou zijn als jij tot die groep succesvolle Nederlandse bedrijven zou behoren.

De Nils methode

Groeien gaat in stappen. Alle succesvolle bedrijven doorlopen die. Waar het om gaat is dat jij leert om die stappen zelf te bepalen, om je eigen toekomst uit te stippelen. Om vooruit te kijken. Want dat is best lastig in de drukte van alledag. De Nils methode helpt je daarmee.

Vrijblijvende strategiesessie plannen

Zo helpen we je groeien

De Nils methode is ontstaan uit meer dan tien jaar research bij tientallen bedrijven. Hij bestaat uit twaalf onderdelen. Die zijn allemaal snel en simpel in jouw dagelijkse praktijk toepasbaar. De optelsom ervan vormt jouw strategie. jouw groeiplan, jouw unieke formule. Je kan er alleen aan werken door het boek Nils te lezen of in een groep met andere ondernemers.

Beginnen is eenvoudig

Traditionele strategieconsultants zijn duur. Mannen in pakken die je tegen een uurtarief dat je kent van advocaten komen helpen. Niks mis mee, maar als groeiende ondernemer zit je daar niet altijd op te wachten. Met Nils kan je beginnen voor nog geen vijfendertig euro. Want dat is wat het boek kost, inclusief de complete online omgeving waarin je leert hoe je een strategie voor jouw bedrijf maakt. Wil je liever in een groep gelijkgestemde ondernemers aan de slag? Dan kan dat natuurlijk ook.

Ga aan de slag

En leuk

De vorm van Nils is uniek. Het is een management-thriller. Een adembenemend boek waarin ondernemer Nils te maken krijgt met een internationaal spoor van corruptie, geweld en leugens, dat reikt van de Russische maffia tot de Nederlandse inlichtingendienst. Enerzijds een meeslepend verhaal, anderzijds een online platform waarin jij toegang krijgt tot de Nils methode. Het is meer dan een boek; Nils is een interactieve beleving.

Ontvang tips en blogs over hoe je jouw bedrijf kan laten groeien in je mailbox