Tips om je bedrijf te laten groeien

Een volgende stap zetten. Je bedrijf  laten groeien. De Nils methode voor ondernemers geeft je heel veel tips om je bedrijf te laten groeien.

We maken graag kennis met je

Download jouw stukje bestseller

In Nils staan ontzettend veel tips om je bedrijf te laten groeien op een superleuke manier vastgelegd. Want Nils is een management-thriller. Eindelijk een managementboek dat niet alleen leerzaam is, maar ook leuk om te lezen.
Tips om je bedrijf te laten groeien. Dat was waarnaar ik zocht. Een jaar geleden ben ik met Nils gaan werken. Ik had toen één vestiging. Nu heb ik er vier en ga dit jaar nog twee vestigingen openen. En dat in Corona tijd. Werken met Gerben was ontzettend leerzaam, confronterend soms, maar vooral effectief.

Mink Meinema

Plan jouw informatie-call

Tips om je bedrijf laten groeien

Om hard te (blijven) groeien moet je iets anders doen dan anderen. Daardoor krijg je meer klanten, meer omzet en betere marges. Onderscheidend vermogen is dat wat je bedrijf echt anders maakt dan anderen. Hoe je erachter komt wat dat is leren we je tijdens de Nils Journey.
Meer over de Nils Journey
Ontvang tips om je bedrijf te laten groeien in je mailbox

Tips om je bedrijf laten groeien

Ok, je snapt inmiddels een beetje wat we doen. We werken met ondernemers die hard willen groeien. En, we hebben een te gek boek voor ondernemers geschreven. Dat boek heet Nils.

Vanuit het boek Nils krijg je toegang tot een methode om de winnende strategie voor jouw bedrijf te maken. Je krijgt toegang tot exclusieve video’s, interviews met experts en direct toepasbare strategische hulpmiddelen. Die helpen je stap voor stap om jouw unieke formule te vinden en toe te passen.

Je bent zeker niet de eerste. Onze klanten zitten door heel Nederland. We zijn gevestigd in Arnhem. Hartje centrum in The Journey. Je bent altijd welkom voor een kop koffie of thee en een goed gesprek.

Maar, hoe kan je een bedrijf laten groeien? In ons geval is dat redelijk eenvoudig. We helpen je. Wij werken met ondernemers – mannen en vrouwen – die ambitieus zijn, die verder willen, die geen genoegen nemen met de status quo.

Dus, zoek je tips om je bedrijf te laten groeien? Dan gaan we graag een keer met je in gesprek.

Meer over het boek
Drie dingen die je kan leren van Elon MuskGroeiOpschalenStrategie
1 juni 2023

Drie dingen die je kan leren van Elon Musk

Drie dingen die je kan leren van Elon Musk Ik ga ervan uit dat je…
Erik Koenders Nils podcast voor ondernemersPodcast
9 mei 2023

Aflevering 4 Erik Koenders Over hoe het nou echt zit met kernwaarden

"Verbeteren tot op het beton" Dit is aflevering #4 van de Nils Groei Podcast ‘’Wat…
Delegeren kun je lerenGroeiLeiderschapOndernemen
9 mei 2023

De sleutel tot groei: uit handen geven

Drie tips hoe je als ondernemer kunt leren delegeren Kwart voor zeven op vrijdagavond. Terwijl…