Persoonlijke assistent(e)

“De beste manier om voorspellingen te doen is door de toekomst te creëren.”

Bij Nils Strategie & MKB Scrum werken we elke dag aan die toekomst. We helpen ondernemers hun dromen te realiseren. Dat doen we door ze te begeleiden bij het maken van een groeistrategie (Nils Strategie) en door ze te leren projecten succesvol af te maken (MKB Scrum). En dat gaat goed, we hebben het druk. Wat ontbreekt is een fantastische secretaresse/persoonlijk assistent. Wat ontbreekt ben jij.

Personal assistant Nils Arnhem

Je taken

Laten we er niet omheen draaien. Het is werk. Maar wat voor werk!

 1. Je beheert de mail van de eigenaren: Meer dan dat, je bent hun steun, toeverlaat en geweten. Of hun filter. Het is maar hoe je het bekijkt.
 2. Beheren van social media: De eigenaren bedenken de content en jij plaatst het. Je maakt van onze LinkedIn een rockconcert en van onze Instagram een stand-up comedy show.
 3. Organiseren van evenementen: Van masterclasses tot webinars. Als jij het organiseert, worden het direct klassiekers.
 4. Beheren van de agenda’s van de eigenaren: Je bent onze eigen Microsoft Outlook Wizard.
 5. Behandelen van post: Je opent de enkele papieren brief die we nog krijgen alsof het liefdesbrieven zijn, zelfs als ze van de belastingdienst komen.
 6. Versturen van online bestelde boeken: We hebben een fantastisch boek geschreven dat vaak wordt besteld. Jij maakt elke verzending bijzonder.
 7. Maken en versturen van offertes: Iedere offerte die we versturen is een liefdesverklaring aan ondernemerschap. Jij zorgt ervoor dat ze op tijd en compleet bij de ontvanger komen.
 8. Overige administratieve werkzaamheden: Zeg maar alles wat we hierboven vergeten zijn. Je kent het wel, het leven van een ondernemer gaat niet altijd over rozen, maar jij maakt het in ieder geval een stuk fleuriger!

Jij en wij: een match?

Dat is het geval als je …

 • … barst van de energie, en nee, dat komt niet alleen door koffie.
 • … een voorliefde hebt voor ondernemers (dat zijn onze klanten) en een flinke dosis humor.
 • … je mannetje of vrouwtje staat en een waardige sparringpartner bent voor de eigenaren.
 • … je 16 uur per week wil werken, bij voorkeur 4 dagen 4 uur, thuis werken is voor een groot deel mogelijk (in ieder geval 1 keer per week op kantoor in Arnhem).

… een paar jaar ervaring hebt, of niet. We kijken veel meer naar je instelling en mogelijkheden dan naar je CV.

Match met Nils Arnhem
Persoonlijk assistente Arnhem

What’s in it for you?

 • Een plek in een team dat de ambitie heeft om het leven van ondernemers een stuk makkelijker te maken, liefst in heel Europa, maar op zijn minst in Nederland.
 • Flexibele werktijden en -locatie, het leven is al ingewikkeld genoeg. Je bent wel één keer per week op ons kantoor in Arnhem zodat we kunnen overleggen.
 • Iedere dag plezier op je werk en de wetenschap dat wat je doet echt belangrijk is voor ons en onze klanten.

Pakken die kans

Als je denkt: dit is mijn podium: Vul dan onderstaand formulier in. We kunnen niet wachten om  met je kennis te maken.

Click or drag a file to this area to upload.