Eerst mensen
dan
strategie

Werken bij Nils

No Nonsense

Geen slap geouwehoer. Geen lapmiddeltjes. Geen magische oplossingen. Geen rijk-in-zes-stappen plan. Wel met twee voeten op aarde en met verstand van zaken ondernemers helpen. Nils mensen zijn No Nonsense.

Heel Veel Passie

Samen zingen, samen vechten, samen huilen, samen bidden, samen lachen, samen werken en samen bewonderen. Ramses wist het al. Nils mensen werken met Heel Veel Passie.

Ondernemend Bloed

Mensen die niet praten maar doen. Die een droom hebben en die nastreven. Die een taak krijgen en die uitvoeren. Die niet alleen zeggen dat ze de wereld willen veranderen maar het ook echt proberen. Die vallen. Die opstaan.

Niets is belangrijker dan onze mensen

De ruggengraat van onze welvaart

Je huis. Je auto. Je fiets. De bank waarop je uitrust. Het bed waarin je de liefde bedrijft. Of waarin je kind geboren wordt. De kaart die je stuurt aan een zieke vriend. Het feest waarop je zorgen achter je laat. De kist waarin je wordt begraven. Dat alles en nog veel meer is het resultaat van het bloed, zweet en tranen van ondernemers. Bijzondere mensen die ideeën tot leven laten komen. Die bereid zijn risico’s nemen. Dat is waar wij bij mogen helpen. Door het leven van ondernemers eenvoudiger te maken met Nils, een methode om hun bedrijf hard te laten groeien zonder stress. Zodat ze hun dromen kunnen nastreven. En daarmee het leven van mensen een stukje beter kunnen maken. Bij Nils houden we van ondernemers en van ondernemen. Jij ook?

Vacatures

Nils mentor vacature

Nils mentor

Spannend, interactief en pragmatisch

Nils mentors zijn ervaren ondernemers die het ontzettend leuk vinden om mkb-ondernemers te helpen. No-nonsense, pragmatisch, vol passie en resultaatgericht. Ze ademen strategie. Dat is waarvan ze warm worden, ondernemers helpen om hun unieke formule voor succes te vinden.

 • Ben jij een ervaren (ex-) ondernemer met humor en energie?
 • Die het te gek vindt om andere ondernemers te helpen?
 • Die kan bouwen op een stevig fundament als mens?
 • Met kennis van zaken en bewezen succesvol?
 • Met een passie voor strategie?
 • En een warm hart voor mkb-ondernemers?

Dan willen we graag met je praten. Als je hier je gegevens achterlaat nemen we contact met je op.

Scrum trainer vacature

Mkb Scrum trainer

Alles begint bij mensen en hun interactie..

..Snel daarna komt resultaat en de feedback daarop. Vervolgens samenwerking met klanten op basis van werkende resultaten. En tenslotte is er behoefte aan wendbaarheid waarmee je kunt inspelen op alle veranderingen en afwijkingen. Nils gelooft in Agile werken. Jij ook?

Het is niet eenvoudig om Agile principes in de dagelijkse praktijk van een mkb-onderneming door te voeren. Daarom heeft Nils de Mkb-scrum methode ontwikkelt. Een manier van werken waarmee je binnen een mkb-bedrijf complexe problemen oplost. Nils heeft de oorspronkelijke Scrum methode op zo’n manier beschreven dat die eenvoudig toepasbaar is binnen Mkb-ondernemingen. Nu zoeken we trainers om dat uit te leggen en de mensen die werken in het mkb erin op te leiden.

 • Ben jij een ervaren trainer met humor en energie?
 • Die het te gek vindt om mensen Agile te leren werken?
 • Die kan bouwen op een stevig fundament als mens?
 • Met kennis van zaken en bewezen succesvol?
 • Met een passie voor Scrum?
 • En een warm hart voor mkb-ondernemers?

Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.