Nils Accelerator Programma 

Blijven groeien na de succesvolle start van je bedrijf is niet eenvoudig. Wat helpt is het maken van een groeiplan. Dat is waarmee we ondernemers helpen. Dat doen we tijdens het programma ‘De Nils Journey’, ons accelerator programma.

Waarom een accelerator programma?

Ineens gaat het allemaal niet meer zo eenvoudig. Want je bedrijf is gegroeid en dat brengt uitdagingen met zich mee. Wat eerst vanzelf ging kost nu moeite. Je bent daarin niet alleen. Veel ondernemers krijgen hiermee te maken. Wat je gaat helpen is een groeiplan maken. Ons accelerator programma sluit aan bij het boek Nils, een management-thriller en een methode om te groeien.

Accelerator programma
Accelerator programma

Nils’ accelerator programma geeft focus

En een duidelijke richting. De onderwerpen waarmee ervaren ondernemers Barry en Gerben je helpen: persoonlijke ambitie, strategisch leren denken en doen, teamwork, groei financieren en groei organiseren. Met als uitgangspunt de bewezen methode Nils. Een accelerator programma voor ondernemers en door ondernemers.

Een gesprek of het iets voor je is
Ontvang tips en informatie over ons accelerator programma in je mailbox.

Hoe het werkt

We helpen je met een groeiplan maken tijdens de Nils Journey. Dat is ons accelerator programma van 10 maanden waarin de onderdelen van een succesvolle strategie voorbijkomen. Het programma eindigt met een plan voor de executie van je strategie zodat je zeker weet dat het niet slechts bij een papieren plan blijft.

Wanneer het werkt

Wanneer moet je een accelerator programma volgen? Wat we vaak horen is … later. Over drie maanden, of zes, of twaalf … als het wat minder druk is. Als ik helder heb wat ik wil. Die uitspraken zijn symptomatisch voor ondernemers die behoefte hebben aan een plan. Je leest erover in het succesvolle boek dat Gerben en Barry schreven.

Waarom het werkt

Omdat het richting geeft aan je bedrijf. Omdat het ervoor zorgt dat er heldere kaders komen voor het maken van keuzes. Omdat het helpt bij het bepalen van jouw succesfactoren voor groei. Het Nils accelerator programma geeft je gemoedsrust, zelfvertrouwen en helderheid. Dat maakt je bedrijf runnen eenvoudigweg leuker.

Voor wie het werkt

De methode Nils is buitengewoon voor ondernemers die toe zijn aan een volgende groeistap. Dus: heb je initieel succes? Dan kunnen we jou helpen groeien, hard groeien. Onze cli├źnten zijn zonder uitzondering ambitieus. Ze durven te dromen en doen hun uiterste best die dromen waar te maken.