de Nils Journey

Eenvoudig, leuk en duurzaam groeien.

Voor als je toe bent aan een volgende stap, maar worstelt met de uitdagingen die daarbij horen.

Een compleet groeiprogramma voor ondernemers

Voor als je wil groeien met klanten die bereid zijn om de door jou gewenste prijs te betalen. Met een team dat je visie deelt. Zonder dat het ten koste gaat van je privéleven.

Dit is de Journey

Methode

We gebruiken een methode die is ontstaan uit jarenlange research. Hij bestaat uit twaalf onderdelen. Die zijn allemaal snel en simpel in jouw dagelijkse praktijk toepasbaar. De optelsom ervan vormt de strategie die je maakt in de Journey.

Het boek

Je krijgt Nils, het spannendste managementboek dat je ooit zult lezen. Enerzijds een meeslepend verhaal, anderzijds een online platform waarin je toegang krijgt tot de Nils methode. Die gebruiken we tijdens de Journey intensief.

Tien live sessies

Het fundament onder je Journey bestaat uit tien live sessies. Daarin werk je in een groep van maximaal zes gelijkgestemde ondernemers en onder begeleiding van ervaren ondernemers aan jouw groeistrategie.

Online platform

De methode Nils maakt gebruik van onderbouwde modellen. Tijdens de Journey gaan we daarmee aan de slag. In de bij het programma behorende online omgeving krijg je voor jou bruikbare theorieën, modellen en alle kennis die je nodig hebt.

Experts

De Journey wordt gegeven door ondernemers die zelf bedrijven succesvol groot hebben gemaakt. Daarnaast krijg je de beschikking over tientallen interviews met experts die tijdens het programma persoonlijk komen vertellen over hun expertise.

1-1 coaching

Naast de live sessies krijg je één-op-één begeleiding. Daarmee voorkomen we dat je vastloopt en geven we je alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Deze begeleiding krijg je van ervaren en bewezen succesvolle ondernemers.

“Mijn bedrijf liep al prima, maar het lukte niet om de volgende stap te maken, om echt hard door te groeien. Tot we met Nils gingen werken. Nu hebben we exact duidelijk wat ons groeipad is. En dat geeft me rust.”

Harro Plaggenmersch, SDS Ommen

Plan je adviesgesprek

Ondernemers die je voorgingen

Wat krijg je?

Aan het einde van de Journey heb je een groeistrategie. Die is compleet uitgewerkt in een strategisch document dat je binnen je bedrijf kan delen en gebruiken. Je weet waar jouw kansen liggen voor de komende vijf jaar en hebt op basis hiervan een unieke formule neergezet. Je hebt tot in detail uitgewerkt welke organisatie je nodig hebt om je doelen te bereiken en hoe je dat financiert. Je hebt je groeiplannen helder geagendeerd en een framework klaarstaan voor de uitvoering van je plan.

Wil jij serieus aan de slag met groei?

Maak nu een afspraak om te kijken waar jouw kansen om te groeien liggen.
Maak een afspraak
Groeiprogramma voor ondernemers

Voor wie is de Nils Journey?

Voor gemotiveerde ondernemers. Je hebt tien tot vijftig medewerkers. Jouw bedrijf laten groeien, dat moet je willen, anders past het niet. We maken een plan voor zowel de lange als korte termijn, vanuit een bewezen methode. Het moet je aanspreken dat je gaat werken met ambitieuze collegae: de Nils Journey leg je af in een groep van zes geselecteerde ondernemers. Je moet focus hebben. Geen smoezen verzinnen. Geen afleiding toestaan. De Nils Journey is spannend, inspirerend en simpelweg leuk. Maar; je moet bereid zijn er tijd en moeite in te stoppen, anders werkt het niet.