Veel gestelde vragen over Nils

De Nils Journey

Een PDF waarin het complete programma van de Journey en de inhoud ervan staat uitgelegd kan je op deze pagina downloaden.

De Nils Journey is voor ondernemers die hard willen groeien. Vaak hebben die ondernemers al een succesvol bedrijf maar zijn ze niet in staat de volgende fase van groei zonder hulp te realiseren.

Wij denken dat de optimale groepsgrootte zeven deelnemers is. Dat geeft de juiste balans tussen onderlinge interactie en focus op het komen tot het groeiplan voor jouw bedrijf. Daarnaast zorgt het ervoor dat we kunnen werken in een optimale sfeer van vertrouwen en openheid.

De Nils Journey is een groeiprogramma. Het is gebaseerd op de methode Nils. De naam Nils komt uit het bijbehorende managementboek Nils. De Nils Journey duurt tien maanden. Je volgt de Journey in een groep van maximaal zeven, met zorg geselecteerde ambitieuze collega-ondernemers. We weten uit ervaring dat het delen van je werk met andere ondernemers tot erg bruikbare inzichten leidt en leuk is. Tijdens live sessies op aansprekende locaties worden de onderwerpen uit de methode toegelicht. Daarna ga je er zelf mee aan de slag. Een live sessie bestaat uit twee delen: eerst bepreken we in de groep het werk dat je hebt gedaan vanuit een eerdere sessie, vervolgens gaan we verder met de uitleg van de theorie voor de volgende sessie. Daarbij komen allerhande vormen van intervisie voorbij waarbij iedere deelnemer ruim aandacht krijgt. Tussen twee live-sessies krijg je één-op-één coaching. Daarmee voorkomen we dat je vastloopt en geven we je persoonlijke aandacht.

Fijn dat je het vraagt. De Journey is ontstaan vanuit de methode Nils. En die is ontstaan uit meer dan tien jaar research en ervaring bij tientallen bedrijven. Ondernemers-ervaring. De Journey is dus door ondernemers voor ondernemers. In een groep van nooit meer dan zeven deelnemers, waardoor je de aandacht krijgt die je verdient. En natuurlijk is het boek Nils, dat iedere deelnemer krijgt, anders dan ieder ander managementboek.

Nils presenteert

In het kort: voor ondernemende mensen. Dus voor als je een evenement organiseert voor je businessclub, ondernemersvereniging, managementteam of medewerkers. Maar ook op beurzen en congressen slaat het verhaal van Nils aan.

 

Kort gezegd: over groei. Aan dat thema worden meerdere onderwerpen gekoppeld door Barry en Gerben. Denk aan persoonlijke ambitie, strategisch denken en doen, teamwork, groei organiseren en leiderschap.

De presentaties van Gerben en Barry sluiten aan bij het boek Nils, een management-thriller. Ze zijn spannend, onconventioneel en interactief. Maar ook informatief en vol met direct toepasbare informatie voor ondernemers.

Het boek

Hell yeah 😊, graag zelfs! Afhankelijk van hoeveel je er wil hebben krijg je dan zelfs wat korting. En regelen we een persoonlijke boodschap, signeren, inpakken en verzenden voor je. Klik hier als je daar meer van wil weten.

Voor iedereen die houdt van spannende thrillers én voor ondernemers die een groeistrategie voor hun bedrijf willen maken. Voor ondernemers die een groeistrategie voor hun bedrijf willen maken én voor iedereen die houdt van spannende thrillers 😊.

Nils is te koop bij de betere boekhandels in Nederland en België. Online onder andere bij managementboek.nl, bij Bol.com en natuurlijk bij ons.

Managementboeken zijn vaak saai en ontoegankelijk. Dat kan anders. Door de methode Nils uit te dragen via het spannende en kwetsbare verhaal van Nils Groenen (een mens van vlees en bloed, net als jij en ik), wordt afstandelijke content eenvoudig en toepasbaar in de praktijk. Zonder afbreuk te doen aan de theorie, maar met het filter van de ondernemers die we zijn.

Nils is een management-thriller. Een adembenemend boek waarin Nils Groenen te maken krijgt met een internationaal spoor van corruptie, geweld en leugens, dat reikt van de Russische maffia tot de Nederlandse inlichtingendienst. Enerzijds een meeslepend verhaal, anderzijds een online platform waarin je toegang krijgt tot de Nils methode. Die helpt je om jouw bedrijf door te laten groeien.

Nils is een management thriller. Een managementboek en een spannende thriller in één. Je leest over de belevenissen van Nils Groenen, ondernemer. Via QR codes in het boek kom je bij de online Nils methode. Met video’s, artikelen  van experts en bovenal alles wat je nodig hebt om een strategie voor je bedrijf te maken. Om hard te groeien. Met Nils’ peetoom Albert Vrijman als jouw persoonlijke gids.

Ondernemersvragen

Van de bedrijven die hun eerste 5 jaar overleven vallen er 2.000 onder de noemer scale-up; in de definitie van Deloitte een bedrijf dat na 5 jaar al minimaal 10 miljoen dollar omzet boekt.  Lang niet alle ondernemers hoeven per se zo snel mogelijk miljoenen om te zetten: maar een kwart kiest voor een schaalbaar concept. Scale-ups kiezen in 85 procent van de gevallen voor een businessmodel dat voor een bredere markt relevant is en geschikt is voor een internationale uitrol.