Skip to main content

“Het leven van een ondernemer kan eenzaam zijn

Dit is aflevering #7 van de Nils Groei Podcast

‘’Elke leider moet periodiek, op dag, maand en kwartaal niveau even afstand nemen. Wat ben ik eigenlijk aan het doen? Even inchecken in jezelf, hoe is  mijn gedrag?”

Van een melkveehouderij tot marktleider in evenementenveiligheid: Jan Willem Brummelman kan vanuit verschillende invalshoeken vertellen over ondernemerschap en groei. Als zoon van een boer met een melkveehouderij wist hij zich op te werken tot directeur en mede-eigenaar van de Safety Group, de marktleider in evenementenveiligheid. In 2014 verkocht hij zijn bedrijf, maar bleef er tot 2018 als directeur aan verbonden.

In 2018 richtte Jan Willem ‘Presence Outdoor’ op, waarmee hij in de natuur leiderschapsprogramma’s organiseert voor ondernemers en leiders. Jan Willem is ervan overtuigd dat de natuur een krachtige tool is om leiders te helpen om zichzelf te leren kennen en te ontwikkelen.

Jan Willems verhaal is er een over succes, maar vooral over persoonlijke groei. Het is een verhaal dat iedere ondernemer kan inspireren. Hij vormde overigens ook de inspiratie voor een van de personages in het boek: Nils, het spannendste managementboek dat je ooit zult lezen.

Veel luisterplezier!

Dan nog even dit …
Weet of ben jij een ondernemer met een verhaal? Dan spreken we je graag in deze podcast.
Volg Nils op LinkedIn, voor nog veel meer info over groeien.

Jouw  bedrijf laten groeien?

Dat is precies waarbij we ondernemers helpen. Natuurlijk met onze management-thriller Nils (met online platform). Maar ook met ons Groei Bootcamp voor beginnende ondernemers en ons programma voor ondernemers die al wat verder zijn; Nils InCompany.

En als je gewoon een keer een half uurtje wil praten over de groei van jouw bedrijf doen we dat graag.