Skip to main content

“Op een gegeven moment denk je dat je alles kan

Dit is aflevering #6 van de Nils Groei Podcast

‘’Op een gegeven moment denk je, als het geld aan alle kanten binnenstroomt,  dat je alles kan en dat is natuurlijk de grote fout. Er is ook niemand die je, als je geld hebt, corrigeert. Niemand die je aanspreekt op je gedrag zo van: joh, zou je dat nou wel doen?”

Ooit begonnen als kunstenaar opende Paskie Rokus senior een van de eerste gokhallen in Nederland. Dat werden er (veel) meer, tot zelfs in Moskou. Hij kocht horecabedrijven en kreeg de naam de ‘onderkoning’ van het Arnhemse uitgaansgebied de Korenmarkt. Hij woonde in een enorme villa met zwembad en oprijlaan, reed in een Ferrari, André Hazes zong op zijn bruiloft, niets was te gek tot … hij alles tot op de laatste cent kwijtraakte.

Een open, rauw en bijzonder leerzaam verhaal voor iedere ondernemer. Want het meest leer je van iemand die zowel de pieken als de dalen heeft meegemaakt.

Dan nog even dit …
Weet of ben jij een ondernemer met een verhaal? Dan spreken we je graag in deze podcast.
Volg Nils op LinkedIn, voor nog veel meer info over groeien.

Jouw  bedrijf laten groeien?

Dat is precies waarbij we ondernemers helpen. Natuurlijk met onze management-thriller Nils (met online platform). Maar ook met ons Groei Bootcamp voor beginnende ondernemers en ons programma voor ondernemers die al wat verder zijn; Nils InCompany.

En als je gewoon een keer een half uurtje wil praten over de groei van jouw bedrijf doen we dat graag.