Bedrijfsadviseur mkb

De volgende stap zetten. Je al succesvolle bedrijf  door laten groeien. De Nils groeimethode voor ondernemers helpt je jouw droom te verwezenlijken. Wij zijn jouw bedrijfsadviseur mkb.

We maken graag kennis met je

Download jouw stukje bestseller

In Nils staat alles dat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien op een superleuke manier vastgelegd. Want Nils is een management-thriller. Geschreven door jouw eigen bedrijfsadviseur mkb.
Ik zocht een bedrijfsadviseur mkb in Arnhem en ben een jaar geleden met Nils gaan werken en had toen één vestiging. Nu heb ik er vier en ga dit jaar nog twee vestigingen openen. En dat in Corona tijd. Werken met Gerben was ontzettend leerzaam, confronterend soms, maar vooral effectief.

Mink Meinema

Plan jouw informatie-call

Een bijzondere bedrijfsadviseur mkb

Om hard te (blijven) groeien moet je iets anders doen dan anderen. Daardoor krijg je meer klanten, meer omzet en betere marges. Onderscheidend vermogen is dat wat je bedrijf echt anders maakt dan anderen. Hoe je erachter komt wat dat is leren we je tijdens de Nils Journey.
Meer over de Nils Journey
Ontvang tips en blogs over hoe je jouw bedrijf kan laten groeien in je mailbox

Bedrijfsadviseur mkb

Ok, je snapt inmiddels een beetje wat we doen. We zijn een bedrijfsadviseur mkb in Arnhem. En, we hebben een te gek boek voor ondernemers geschreven. Dat boek heet Nils.

Vanuit het boek Nils krijg je toegang tot een methode om de strategie voor jouw bedrijf te maken. Je krijgt toegang tot exclusieve video’s, interviews met experts en direct toepasbare strategische hulpmiddelen. Die helpen je stap voor stap om jouw unieke formule te vinden en toe te passen.

Nee, we zij niet alleen een bedrijfsadviseur mkb voor Gelderland. Onze klanten zitten door heel Nederland. Maar we zijn wel gevestigd in Arnhem. Hartje centrum in The Journey. Je bent altijd welkom voor een kop koffie of thee en een goed gesprek.

Maar, wat doet een bedrijfsadviseur mkb nou eigenlijk voor je? In ons geval is dat simpel. We helpen je groeien. Je bedrijf dan :-). Wij werken met ondernemers – mannen en vrouwen – die ambitieus zijn, die verder willen, die geen genoegen nemen met de status quo.

Dus, zoek je een bedrijfsadviseur mkb? Dan gaan we graag een keer met je in gesprek.

Meer over het boek
Drie dingen die je kan leren van Elon MuskGroeiOpschalenStrategie
1 juni 2023

Drie dingen die je kan leren van Elon Musk

Drie dingen die je kan leren van Elon Musk Ik ga ervan uit dat je…
Erik Koenders Nils podcast voor ondernemersPodcast
9 mei 2023

Aflevering 4 Erik Koenders Over hoe het nou echt zit met kernwaarden

"Verbeteren tot op het beton" Dit is aflevering #4 van de Nils Groei Podcast ‘’Wat…
Delegeren kun je lerenGroeiLeiderschapOndernemen
9 mei 2023

De sleutel tot groei: uit handen geven

Drie tips hoe je als ondernemer kunt leren delegeren Kwart voor zeven op vrijdagavond. Terwijl…