Groeiprogramma voor ondernemers

De volgende stap zetten. Je al succesvolle bedrijf  door laten groeien. Met ons groeiprogramma voor ondernemers helpen we om jouw droom te verwezenlijken. Wij bieden een groeiprogramma voor ondernemers door ondernemers.

We maken graag kennis met je

Download jouw stukje bestseller

In Nils staat alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien op een superleuke manier vastgelegd. Want Nils is een management-thriller. Met daaraan verbonden een fantastisch groeiprogramma voor ondernemers.
Ik zocht een groeiprogramma voor ondernemers en ben een jaar geleden met Nils gaan werken. Ik had toen toen één vestiging. Nu heb ik er vier en ga dit jaar nog twee vestigingen openen. En dat in Corona tijd! Werken met Gerben en Barry  was ontzettend leerzaam, confronterend soms, maar vooral effectief. De Nils Journey is een te gek groeiprogramma voor ondernemers.

Mink Meinema

Plan jouw informatie-call

Een bijzonder groeiprogramma voor ondernemers

Om hard te (blijven) groeien moet je iets anders doen dan anderen. Daardoor krijg je meer klanten, meer omzet en betere marges. Onderscheidend vermogen is dat wat je bedrijf echt anders maakt dan anderen. Hoe je erachter komt wat dat is leren we je tijdens de Nils Journey, een groeiprogramma voor ondernemers uit de praktijk.
Meer over de Nils Journey
Ontvang tips en blogs over het Journey groeiprogramma voor ondernemers in je mailbox

Journey groeiprogramma voor ondernemers

Ok, je snapt inmiddels een beetje wat we doen. We zijn organiseren een aantal keren per jaar een groeiprogramma voor ondernemers. Wil je trouwens weten wat het verschil is tussen een start up en een scale up dan lees je dat hier. En, we hebben een te gek boek voor ondernemers geschreven. Dat boek heet Nils.

Vanuit het boek Nils krijg je toegang tot een methode om de strategie voor jouw bedrijf te maken. Je krijgt toegang tot exclusieve video’s, interviews met experts en direct toepasbare strategische hulpmiddelen. Die helpen je stap voor stap om jouw unieke formule te vinden en toe te passen.

Dus, we organiseren een aantal keren per jaar een groeiprogramma voor ondernemers. De ondernemers die daaraan deelnemen zitten door heel Nederland. Zelf zijn we gevestigd in Arnhem. Hartje centrum in The Journey. Toepasselijke naam voor ons pand. Want het groeiprogramma voor ondernemers dat we aanbieden is ook een reis, toch? Je bent trouwens altijd welkom voor een kop koffie of thee en een goed gesprek.

Maar, wat doet nou eigenlijk voor je tijdens ons groeiprogramma voor ondernemers? Simpel. We helpen je groeien. Je bedrijf dan :-). Wij werken met ondernemers – mannen en vrouwen – die ambitieus zijn, die verder willen, die geen genoegen nemen met de status quo. In een groep van zeven ondernemers werk je aan je groeiplan. Dat doe je tijdens live sessies op aansprekende locaties en online. Vaak in groepsverband met er is ook veel ruimte voor individuele coaching door Gerben en Barry.  

We weten zelf hoe het is om te groeien. Hoe lastig het kan zijn als je op een gegeven moment tegen een bepaald plafond aanloopt. En we hebben geleerd hoe je daarmee om moet gaan. Niet voor niets heeft Barry het geschopt tot de board van HP en werd het bedrijf van Gerben ooit gekozen tot op een na meest veelbelovende IT bedrijf van Europa. In de afgelopen tien jaar hebben we met heel veel bedrijven gewerkt, veel ondernemers gesproken en dat is de basis van ons groeiprogramma voor ondernemers. 

Dus, zoek je een groeiprogramma dat leuk is en effectief? Dan gaan we graag een keer met je in gesprek.

Meer over het boek
Podcast
4 september 2023

Aflevering 7 Jan Willem Brummelman Het leven van een ondernemer kan eenzaam zijn

"Het leven van een ondernemer kan eenzaam zijn" Dit is aflevering #7 van de Nils…
Podcast over groeien als ondernemers met Paskie RokusPodcast
23 augustus 2023

Aflevering 6 Paskie Rokus senior Op een gegeven moment denk je dat je alles kan

"Op een gegeven moment denk je dat je alles kan" Dit is aflevering #6 van…
GroeiOpschalenStrategie
4 juli 2023

SWOT De feiten graag, geen onderbuikgevoel

De feiten graag, geen onderbuikgevoel Voor veel ondernemers is groei een doel. Of je nou…