Scale ups

De volgende stap zetten. Je al succesvolle bedrijf  door laten groeien. De Nils groeimethode voor scale ups helpt je jouw droom te verwezenlijken. Veel start ups worden nooit scale ups. Dat vinden we zonde. Daarom is er Nils.

We maken graag kennis met je

Download jouw stukje bestseller

In Nils staat alles dat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien op een superleuke manier vastgelegd. Want Nils is een management-thriller. Geschreven speciaal voor scale ups door ondernemers die zelf ervaring hebben met het doen groeien van een bedrijf.
Ik zocht een bedrijf dat echt verstand heeft van scale ups. Een jaar geleden ben ik met Nils gaan werken en had toen één vestiging. Nu heb ik er vier en ga dit jaar nog twee vestigingen openen. En dat in Corona tijd. Werken met het Nils programma (de Journey) was ontzettend leerzaam, confronterend soms, maar vooral effectief.

Mink Meinema

Plan jouw informatie-call

In het bijzonder voor scale ups

Om hard te (blijven) groeien moeten scale ups iets anders doen dan anderen. Daardoor krijgen ze meer klanten, meer omzet en betere marges. Onderscheidend vermogen is dat wat je bedrijf echt anders maakt dan anderen. Hoe je erachter komt wat dat is leren we je tijdens de Nils Journey.
Meer over de Nils Journey
Ontvang tips en blogs over scale ups in je mailbox

Scale ups

Ok, je snapt inmiddels een beetje wat we doen. We houden ons bezig met scale ups, tenslotte zijn zij het die onze economie echt vooruit helpen. En, we hebben een te gek boek voor ondernemers geschreven. Dat boek heet Nils. En ja, dat boek is erg geschikt voor scale ups.

Vanuit het boek Nils krijg je toegang tot een methode om de strategie voor jouw bedrijf te maken. Je krijgt toegang tot exclusieve video’s, interviews met experts en direct toepasbare strategische hulpmiddelen en die helpen je stap voor stap om jouw unieke formule te vinden en toe te passen.

Onze scale ups zitten door heel Nederland. Zelf zijn we gevestigd in Arnhem. Hartje centrum in The Journey. Je bent altijd welkom voor een kop koffie of thee en een goed gesprek.

Maar, wat doet een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in scale ups nou eigenlijk voor je? In ons geval is dat simpel. We helpen je groeien. Je bedrijf dan :-). Wij werken met ondernemers – mannen en vrouwen – die ambitieus zijn, die verder willen, die geen genoegen nemen met de status quo.

Zoals eerder gezegd doen we dat met ons managementboek en ook met ons groei-programma voor scale ups en tenslotte met de presentaties die we geven.

Dus, zoek je een bedrijf dat zich met hart en ziel inzet voor scale ups? Dan gaan we graag een keer met je in gesprek.

Meer over het boek
Drie dingen die je kan leren van Elon MuskGroeiOpschalenStrategie
1 juni 2023

Drie dingen die je kan leren van Elon Musk

Drie dingen die je kan leren van Elon Musk Ik ga ervan uit dat je…
Erik Koenders Nils podcast voor ondernemersPodcast
9 mei 2023

Aflevering 4 Erik Koenders Over hoe het nou echt zit met kernwaarden

"Verbeteren tot op het beton" Dit is aflevering #4 van de Nils Groei Podcast ‘’Wat…
Delegeren kun je lerenGroeiLeiderschapOndernemen
9 mei 2023

De sleutel tot groei: uit handen geven

Drie tips hoe je als ondernemer kunt leren delegeren Kwart voor zeven op vrijdagavond. Terwijl…