Nils Scaling up programma

De volgende stap zetten. Je al succesvolle bedrijf  door laten groeien. Het Nils Scaling up programma helpt je jouw droom te verwezenlijken. Wij bieden een Scaling up programma voor en door echte ondernemers.

We maken graag kennis met je

Download jouw stukje bestseller

In Nils staat alles dat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien op een superleuke manier vastgelegd. Want Nils is een management-thriller. Met daaraan verbonden een fantastisch Scaling up programma.
Ik zocht een Scaling up programma en ben een jaar geleden met Nils gaan werken. Ik had toen toen één vestiging. Nu heb ik er vier en ga dit jaar nog twee vestigingen openen. En dat in Corona tijd! Werken met Gerben en Barry  was ontzettend leerzaam, confronterend soms, maar vooral effectief. De Nils Journey is een te gek Scaling up programma.

Mink Meinema

Plan jouw informatie-call

Een bijzonder Scaling up programma

Om hard te (blijven) groeien moet je iets anders doen dan anderen. Daardoor krijg je meer klanten, meer omzet en betere marges. Onderscheidend vermogen is dat wat je bedrijf echt anders maakt dan anderen. Hoe je erachter komt wat dat is leren we je tijdens de Nils Journey, een Scaling up programma uit de praktijk.
Meer over de Nils Journey
Ontvang tips en blogs over het Nils Scaling up programma in je mailbox

Nils Scaling up programma

Ok, je snapt inmiddels een beetje wat we doen. We zijn organiseren een aantal keren per jaar een Scaling up programma. Wil je trouwens weten wat het verschil is tussen een start up en een scale up dan lees je dat hier. En, we hebben een te gek boek voor ondernemers geschreven. Dat boek heet Nils.

Vanuit het boek Nils krijg je toegang tot een methode om de strategie voor jouw bedrijf te maken. Je krijgt toegang tot exclusieve video’s, interviews met experts en direct toepasbare strategische hulpmiddelen. Die helpen je stap voor stap om jouw unieke formule te vinden en toe te passen.

Dus, we organiseren een aantal keren per jaar een Scaling up programma. De ondernemers die daaraan deelnemen zitten door heel Nederland. Zelf zijn we gevestigd in Arnhem. Hartje centrum in The Journey. Toepasselijke naam voor ons pand. Want het Scaling up programma dat we aanbieden is ook een reis, toch? Je bent trouwens altijd welkom voor een kop koffie of thee en een goed gesprek.

Maar, wat doet nou eigenlijk voor je tijdens het Nils Scaling up programma? Simpel. We helpen je groeien. Je bedrijf dan :-). Wij werken met ondernemers – mannen en vrouwen – die ambitieus zijn, die verder willen, die geen genoegen nemen met de status quo. In een groep van zeven ondernemers werk je aan je groeiplan. 

Dus, zoek je een Scaling up programma dat leuk is en effectief? Dan gaan we graag een keer met je in gesprek.

Meer over het boek
Podcast
4 september 2023

Aflevering 7 Jan Willem Brummelman Het leven van een ondernemer kan eenzaam zijn

"Het leven van een ondernemer kan eenzaam zijn" Dit is aflevering #7 van de Nils…
Podcast over groeien als ondernemers met Paskie RokusPodcast
23 augustus 2023

Aflevering 6 Paskie Rokus senior Op een gegeven moment denk je dat je alles kan

"Op een gegeven moment denk je dat je alles kan" Dit is aflevering #6 van…
GroeiOpschalenStrategie
4 juli 2023

SWOT De feiten graag, geen onderbuikgevoel

De feiten graag, geen onderbuikgevoel Voor veel ondernemers is groei een doel. Of je nou…