Tips voor ondernemers

Je onderneming  tot een succes maken is niet altijd even makkelijk, toch? Wat helpt is een plan maken. Dat is waarmee we ondernemers helpen. Maar we geven ook heel veel tips voor ondernemers in onze blogs. Klik hieronder om die te lezen.

Lees nu meer

Waarom tips voor ondernemers?

Omdat we van ondernemers houden die willen groeien. Want ken je dat? Ineens gaat het niet meer zo makkelijk. Je bedrijf groeit en dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Herkenbaar? Je bent niet alleen. Veel ondernemers krijgen hiermee te maken. Tip 1:  ga een strategisch groeiplan maken. Tip 2: Lees! Bijvoorbeeld het boek Nils, een management-thriller. Tip 3: bestudeer een methode om een strategisch groeiplan te maken.

Tips voor ondernemers 2
Tips voor ondernemers 3

Voorbeelden van tips voor ondernemers

Waarover hebben we het? Over focus houden. Over effectief plannen. Over groei-obstakels. Eigenlijk over alle aspecten die te maken hebben met het succesvol doen groeien van een bedrijf. Onze tips voor ondernemers hebben we samengevat in een boek, een methode en een groeiprogramma. Waarmee jij eenvoudig en snel resultaat boekt.

Plan een kennismaking
Ontvang tips voor ondernemers in je mailbox.

Tips

We geven heel veel tip voor ondernemers tijdens de Nils Journey. Een programma van tien maanden waarin alle onderdelen van een succesvolle strategie worden behandeld. Het programma bevat ook een plan voor de executie van je strategie zodat het niet bij een mooi plan alleen blijft.

Vandaag

Tips voor ondernemers 1: Begin vandaag. Wat we vaak horen is, dat doe ik later, als het allemaal wat rustiger is. Als ik goed weet wat ik wil. Die uitspraken zijn kenmerkend voor ondernemers die behoefte hebben aan een plan. Je leest erover in het succesvolle boek dat Gerben en Barry schreven.

Kaders

Die richting geven aan je bedrijf. Die je helpen de juiste keuzes te maken. Dat helpt bij het bepalen van jouw succesfactoren voor groei. Een strategisch groeiplan maken geeft je rust, zekerheid en duidelijkheid. Dat maakt ondernemen simpelweg leuker.

Wie

De methode Nils en de tips voor ondernemers die daarin voorbijkomen zijn bijzonder geschikt voor ondernemers die toe zijn aan een groeistap. Die helpen we groeien. Onze klanten zijn ambitieus. Ze durven te dromen en doen hun stinkende best die dromen waar te maken.